Leyla ile Mecnun 93. bölümü ile bu akşam TRT-1'de

Leyla ile Mecnun 93. bölümü ile bu akşam TRT-1'de

Ekranların sevilen dizilerinden Leyla ile Mecnun yeni Leyla'sı ile kaldığı yerden devam ediyor. Leyla ile Mecnun 93. bölümü ile bu akşam TRT-1'de ekrana gelecek.

Aynı gün dünyaya gelen iki bebek, hastanedeki yatak sayısının azlığından dolayı yan yana yatırılırlar. Ailelerinin doğar doğmaz birbirlerini buldular demesi ile beşik kertmesi yapılan çift, isimlerini efsane âşıklar Leyla ve Mecnun'dan alırlar.

93. Bölümde neler yaşanacak…

Bir süredir Mecnun, her dakika Leyla’nın yanındadır. Bu nedenle de Leyla’nın bütün işleri Mecnun’un kıskançlığı yüzünden mahvolur. Leyla bu durumdan bunalınca, Mecnun da Leyla’yı rahat bırakma kararı alır. Ancak Leyla’nın Ankara’dan eski bir arkadaşı Mete ile görüşmesi bütün her şeyi bozar. Bir de İskender hastalanınca bütün yük Mecnun’un omuzlarına biner.

Hepsi ve daha fazlası bu akşam Leyla ile Mecnun’un yeni bölümü ile ekrana gelecek.

Leyla ile Mecnun dizisi...

Leyla ile Mecnun’un beşik kertmesi yapılmasının üzerinden tam yirmi beş yıl geçer. İkisi de birbirlerinden habersiz hayatlarına devam eder. Bir sabah Mecnun, ailesinden durumu öğrenir ve Leyla’yı istemeye karar verirler. Mecnun, bu durumdan rahatsız olsa da ailesinin zoruyla Leyla’nın evine gider. İki ailenin tartışmasıyla sonlanan ziyarette; Mecnun, Leyla’yı görür görmez aşık olur ve Leyla’nın peşinden koşmaya başlar. Onu etkileyebilmek için ne yapacağını bilemeyen Mecnun, rüyasında gördüğü Aksakallı Dede ile yaşamaya başlamasıyla durumlar karışır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.