Lazer Epilasyon Yaptırabileceğiniz Firmalar

Lazer Epilasyon Yaptırabileceğiniz Firmalar

Lazer Epilasyon Yaptırabileceğiniz Firmalar

İstenmeyen vücut tüyleri birçok erkek için artan bir endişedir. Lazerli ışık enerjisini kullanarak, lazer epilasyon, kılları kökten öldürür ve tıraş veya mumlamaya göre daha uzun süreli sonuçlar verir ve elektrolizden daha az acı veren bir prosedür sağlar. İşlemin kendisi açıktır; Saç tıraş ve temizlenir ve bir anestetik krem ​​uygulanır. Lazer daha sonra saç folikülüne zarar veren darbeli yoğun ışık yayar. Açık tenli ve koyu renkli saçları olanlarda en iyi sonuçlar ortaya çıkar ancak hassas cildi olanlar tarafından kullanılmamalıdır. Bunun için merkezlerini inceleyebilirsiniz.

Göğüs Lazerli Tüy Giderme Tedavisi İçin Tedavi Süresi

Etkili bir sonuç için ortalama 3-8 tedaviye ihtiyaç duyulmaktadır ve bunların her biri 30 dakika ile bir saate kadar sürmektedir. Çoğu erkek bu sonuçlardan memnun olsa da, erkek gövdesinin saç büyümesinin yaşla birlikte artması nedeniyle yıllık rötuş tedavilerinin önerildiğini belirtmek önemlidir.

Göğüs tüy gidermeyi takiben

Göğüs hassas bir alandır ancak lazerler elektrolizde kullanılan iğnelerden çok daha az invaziv olduğundan, bu prosedür genellikle daha az ağrılıdır. Hafif rahatsızlık beklenebilir, ancak ağrı giderme kremi haricinde bakım gerektiren çok az miktarda olmalıdır. Tedaviden sonra 48 saat boyunca bölgeye güneş kremi giymeniz ve bronzlaşmayı (dışarda veya bir bronzlaşma salonunda) en az iki hafta boyunca önlemeniz tavsiye edilir. İki haftada bir cildin normale dönmesi gerekir - çok daha az saçla. merkezlerinde bu konunun diğer ayrıntılarına değindik.

Göğüs Lazer Tüy Gideri Maliyeti

Göğüs lazerinin yüksek uzaklaştırılma maliyeti, saç büyümelerinin paternleri farklı olduğu eğilimindedir. Bazı lazerli epilasyon klinikleri, tedavi başına sabit bir ücret alırken, diğerleri lazer darbesi başına bir fiyat almaktadır. Göğüs tüy giderme için tipik bir fiyat aralığı, tedavi başına £ 75.00 - £ 140.00'dir. Bazı klinikler, önceden rezervasyon yaptırılmışsa indirimler sunmaktadır, bu nedenle alışveriş yapmak faydalıdır.

Kliniği Bulma

Tedaviler tıp uzmanları veya eğitimli güzelleştiriciler tarafından verilebilir. Lazer epilasyonla ilgili riskler çok az olsa da (cilt koyu veya soluk yamalar ile birkaç ay içinde soldurulabilir) saygın bir uygulayıcı bulmak hayati önem taşır. Ev ödevinizi yapın - etrafında arama yapın ve lazerle epilasyon gerçekleştiren kişinin nitelikli ve deneyimli olduğundan emin olun. Kliniği kullanan ve aynı prosedürü uygulayan birisiyle konuşmaya çalışın. Araştırmanız yapın, sorular sorun ve iyi bilgilendirilmiş olun.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.