Kütahya Yapı Fuarı Açılıyor

Kütahya Yapı Fuarı Açılıyor

Frig Fuarcılık tarafın organize edilen Kütahya Yapı Fuarı, 19 Mayıs Perşembe günü ziyarete açılıyor.Kütahya 1. Yapı Dekorasyon Isıtma ve Soğutma Teknolojileri Fuarı 19-22 Mayıs tarihleri arasında gerç...

Frig Fuarcılık tarafın organize edilen Kütahya Yapı Fuarı, 19 Mayıs Perşembe günü ziyarete açılıyor.

Kütahya 1. Yapı Dekorasyon Isıtma ve Soğutma Teknolojileri Fuarı 19-22 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek. Fuarda inşaat, yapı denetim, bahçe dekor, sigorta, banyo, mutfak, güvenlik sistemleri, prefabrik, seramik, boya, güneş enerjisi gibi ev yaptırmak ve yenilemek isteyenlerin ihtiyaçlarının karşılanabileceği stantlar yer alacak.Toplam 52 firma ile açılacak olan fuar sosyal etkinliklerle de zenginleştirilecek.

Frig Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Varol, "Evini yenilemek isteyenler, ev yaptıranlar, kentsel dönüşüm konusunda bilgi sahibi olmak isteyenler ’Kütahya Yapı Dekorasyon İnşaat Malzemeleri ve Isıtma-Soğutma Teknolojileri Fuarı’nda evleri için her şeyi bir arada bulabilecekler. 19 Mayıs Perşembe günü saat 14.00 de ’bina güvenliği ve alınacak tedbirler’ konulu konferans ile 21 Mayıs Cumartesi saat 14:00 da ’kentsel dönüşüme dair her şey’ konulu sempozyum düzenlenecek. Ziyaretçiler sektörün önemli isimleriyle bir araya gelirken aynı zamanda bilgilenecekler. Ulaşım için şehir merkezinden fuara özel ücretsiz servisler tahsis edildi.Halkımız bu servislerden faydalanabilirler. Bizi bu fuarda yalnız bırakmayan Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü’ne, Ticaret ve Sanayi Odası’na, Mimarlar Odasına, İnşaat Mühendisleri Odası’na çok teşekkür ediyoruz.Ayrıca her fuarda yanımızda hissettiğimiz valimiz ve belediye başkanımıza da müteşekkiriz. Kütahya Yapı Fuarı 19 Mayıs’ta açılacak.22 Mayıs’a kadar devam edecek. Ziyaretler halka açık ve ücretsiz olacak" diye konuştu.(EFE)

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.