Kurtlar Vadisi Pusu'da ayrılık üstüne ayrılık

Kurtlar Vadisi Pusu'da ayrılık üstüne ayrılık

"Kurtlar Vadisi Pusu "nun usta oyuncularından Kuzey Vargın'ın yakında diziden ayrılacağı öğrenildi.

"Kurtlar Vadisi Pusu"nun usta oyuncularından Kuzey Vargın'ın birkaç bölüm sonra diziden ayrılacağı öne sürüldü. Dizinin ana karakterlerinden 'Aksaçlı'yı canlandıran Kuzey Vargın'ın oyunculuğu, Vadi hayranlarının büyük beğenisini topluyordu. Usta oyuncu Kuzey Vargın'ın yapımcı şirketle yaptığı anlaşma gereği, sezon sonunda diziye veda edeceği iddia edildi.

Fenomen dizide 'Aksaçlı' lakaplı Adil Bey karakterini oynayan Kuzey Vargın'ın performansı başta yapım şirketi Pana Film olmak üzere dizinin fanlarının büyük beğenisini topluyordu. Yeşilçam'ın ustası Kuzey Vargın'ın şirketle bir sezonluk anlaşma yaptığı, bu sürenin de sezon sonunda biteceği öğrenildi. 63 yaşındaki Kuzey Vargın, Yeşilçam'a jön rolleriyle adım atmış, ilerleyen yıllarda da oynadığı karakterlerle gönüllerde taht kurmuştu.

Kuzey Vargın, Yeşilçam'da 1960'lı yıllarda jön olarak başladığı kariyerini ilerleyen dönemde ağırlıklı olarak kötü adamların oluşturduğu karakter rolleri ile sürdürmüştür. Kariyerinin ilk döneminde 1965 yapımı Yasak Sokaklar, Çılgın Gençlik, Ağlayan Kadın gibi filmlerde rol alan Kuzey Vargın, televizyonda sık gösterilen eserlerden Bir Dağ Masalı filminde Lale'yi aldatan nişanlısı Ekrem, Seni Sevmek Kaderim filminde entrikacı Bülent vs. rollerini oynamıştır. Sert bir yüz ifadesine sahip olması nedeniyle karakter oyuncusu olmuştur.

Daha önce de ilk bölümden itibaren Polat Alemdar'ın can yoldaşı Memati karakteriyle bilinen Gürkan Uygun Kurtlar Vadisi'nin yeni bölümlerinde yer almayacağını açıklamıştı. Gürkan Uygun dizinin yapım şirketi Pana Film'e "Artık başka işler yapmak istiyorum. Yeni sezonda olmak istemiyorum" dedi. Şirket yöneticileri de Gürkan Uygun'un kararına saygı gösterdi.  İki çocuk babası olan  Gürkan Uygun, Kurtlar Vadisi Pusu'dan ayrıldıktan sonra Muhteşem Yüzyıl'da Mimar Sinan rolüyle ekrana dönmüştü

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.