Kurtlar Vadisi Pusu 200.bölüm fragmanı

Kurtlar Vadisi Pusu 200.bölüm fragmanı

Kurtlar Vadisi Pusu 200.bölümde neler olacak? Kurtlar Vadisi Pusu 200.bölüm fragmanı, soluksuz izlenen 199.bölüm ardından en çok aranan dizi fragmanları arasında ilk sırada yer alıyor

İlgiyle izlenen Kurtlar Vadisi Pusu 199.bölümde Cahit, Akif'i tapınakçılara teslim etmişti. Akif'i sorgulayan tapınakçılar, ihtiyarlar adına önemli bilgilerin peşinde. İlaçlar ile Akif'i konuşturmaya çalışan tapınakçıların aşırı dozda ilaç vermesi sonucu Akif'in kalbi durmuş ve Kurtlar Vadisi Pusu 199.bölümü bu sahne ile bitmişti. Peki Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümünde neler olacak ? 

Cahit tapınakçıların lideri büyük üstadı öldürmeyi başarabilerek mi ? KGT' nin gizlice tapınakçıların arasına sızdırmaya çalıştığı baron adayı Murat tüm olumsuzluklara rağmen bu büyük oluşumun içine sızabilecek mi? Annesinin hastanede yatıyor olmasına üzülen ve gelişmeler karşısında sessizliğini bozmayan Polat Alemdar, Kurtlar Vadisi Pusu 200.bölümde yine gizlimi kalacak ? Tüm bu soruların cevabı ve çok daha fazlası Kurtlar Vadisi Pusu 200.bölümde olacak. Kurtlar Vadisi Pusu 200.bölüm 10 Ekim Perşembe akşamı kendi gününde kendi saatinde ATV ekranlarında olacak.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.