Kurbanlık Tekmesi Yiyen Acemi Kasabın Eline Dikiş Atıldı

Kurbanlık Tekmesi Yiyen Acemi Kasabın Eline Dikiş Atıldı

Kurbanlık hayvanlarını kendileri kesmeye kalkışan çok sayıda vatandaş, beceriksizlik ve dikkatsizlik sonucu çeşitli yerlerinden yaralandı.     Hastanelerin acil servislerine akın eden acemi kasaplar, acemiliklerinin kurbanı...

Kurbanlık hayvanlarını kendileri kesmeye kalkışan çok sayıda vatandaş, beceriksizlik ve dikkatsizlik sonucu çeşitli yerlerinden yaralandı.

    Hastanelerin acil servislerine akın eden acemi kasaplar, acemiliklerinin kurbanı oldukları itirafında bulundu. Kurbanlık kurbanı olan Arap Kular isimli vatandaş, kurbanı yere devirirken tekmesi sonucu yaralandığını belirtti. Bayram namazı sonrası kurbanlıklarını kendileri kesmeye çalışırken yaralananların en çok geldiği hastanelerden biri de Ankara Hastanesi oldu.

Kimi sedye, kimi tekerlekli sandalye ile kimisi de sargılı olduğu halde öğle saatlerine kadar hastaneye gelenlerin sayısı 40 buldu.

    Kurbanlık kurbanı olan Arap Kular isimli vatandaş, kurbanı yere devirirken tekmesi sonucu yaralandığını belirterek eline dikiş atıldığını ifade etti. Kurban keserken elini yaralayan başka bir vatandaş, "İlk defa kesiyordum. Tecrübesizliğe denk geldi. Ortaklar vardı. Hep beraber keserken bıçağı bana verdiler. Ben de hem kurbanı hem parmağı kestim." dedi.

    Satırla ayağını yaraladığını belirten diğer bir vatandaş ise "Kurban keserken, acele yaptık. İşimizi dikkate almadık. Satırla dizimizin ortasından vurduk. Boydan boya yarıldı. Parçalanma yok Allah’tan dikiş attılar 10-15 tane. 15 gün sonra normal yaşantımıza devam edeceğiz." şeklinde konuştu. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.