Kurbanlığınızı ‘şehidin ailesinden alın’ kampanyası

Kurbanlığınızı ‘şehidin ailesinden alın’ kampanyası

Ağustos ayı sonunda şehit olan Seydişehir Ketenli Mahallesi nüfusuna kayıtlı Onbaşı Hüseyin Kavalbacak’ın ailesine sahip çıkmak için sosyal medya üzerinden bir kampanya düzenlendi.

Ağustos ayı sonunda şehit olan Seydişehir Ketenli Mahallesi nüfusuna kayıtlı Onbaşı Hüseyin Kavalbacak’ın ailesine sahip çıkmak için sosyal medya üzerinden bir kampanya düzenlendi. “Gözün arkada kalmasın şehidim ailen ailemizdir” sloganı ile düzenlenen kampanya kapsamında vatandaşların kurbanlık satışında zorlanan Kavalbacak ailesinin küçükbaş hayvanlarını satın alması istendi. Ketenli Mahallesi Muhtarı Ömer Gödekoğlu, Kavalbacak ailesinin geçimini hayvancılıkla sağladığını belirterek, “Şehidimizin babası oğlu şehit düştüğü için telaşından ilgilenip pazara çıkaramadı. Gün birlik olma günü şehidin ailesine sahip çıkma günüdür” dedi.

Şehidin ailesinin küçükbaş hayvanlarını Meram Belediyesi Alakova Hayvan Satış Yeri’nde sattıklarını ifade eden Gödekoğlu, “Bu pazarda B-8 bölümünde şehidimizin babası Ali Kavalbacak veya amcası Bayram Kavalbacak ile görüşülebilir” şeklinde konuştu.

HÂLİD ŞEN merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.