Kurban Keserken Kurbanzede Oldular

Kurban Keserken Kurbanzede Oldular

Kurban Bayramı namazının ardından bir çok vatandaş, kurban görevini ifa etmek için kesim alanlarına akın etti. Bazı vatandaşlar ise kesim sırasında acemiliklerinin kurbanı oldu. Yaralanarak kanlar içinde kalan çoğu vatandaş, soluğu hastanelerin...

Kurban Bayramı namazının ardından bir çok vatandaş, kurban görevini ifa etmek için kesim alanlarına akın etti. Bazı vatandaşlar ise kesim sırasında acemiliklerinin kurbanı oldu. Yaralanarak kanlar içinde kalan çoğu vatandaş, soluğu hastanelerin acil servislerinde aldı. Kadınlar ve çocuklarda yaralananlar arasında yer aldı.

Kesim sırasında yaralanan çoğu kurbanzede vatandaş yakınlarının yardımı ile hastanelere geldi. Bağcılar Devlet Hastanesi ve Ümraniye Devlet Hastanesi gibi birçok hastane yaralılarla dolup taştı. Vücutlarının değişik yerlerini kesen bazı vatandaşlar ilginç görüntüler oluşturdu. Kesim sırasında çocuklar ve bayanlarda yaralanmaktan nasibini aldı.

Ağır yaralanan ve kolu alçıya alınan bir vatandaş, "Kurbanın derisini ayırırken bıçak kaydı. Herhalde tendonları kesmişim. Alçıya aldılar bir ay kalacak. Ardından fizik tedaviye başlayacağız." dedi.

Kolu alçıya alınan bir başka şahıs ise kendisine 15 dikiş attıklarını söyledi. Sedye üzeride ayağı yaralı bir vatandaş ise Arnavutköy Devlete gitiğini fakat Bağcılar'a sevk ettiklerini buradan da Bakıröy'e gönderildiğini belirterek yaşadıklarına tepki gösterdi. Eli kanlar içinde olan başka bir şahıs ise tahminen sekiz dikiş atılacağını belirterek 'çekmeyin beni tüm Türkiye'ye rezil oldum' diyerek espri yaptı.

Eli yaralanan bir kadın, kolu sarılı halde bir yakının yardımyla feryatlar içinde Ümraniye Devlet Hastanesi'ne geldi. Yaralanan bir çocukta eli sarılı halde hastaneye gelerek tedavi oldu. Bazı yaralılar taburcu oluken bazılarını tedavi ise sürüyor.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.