Kurban Bayramı'nda vatandaşa müjde! Ücretsiz olacak

Kurban Bayramı'nda vatandaşa müjde! Ücretsiz olacak

Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) sorumluluğundaki otoyol ve köprülerde geçişlerin bayram boyunca ücretsiz olmasına yönelik karar Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Kurban Bayramına sayılı günler kaldı. Milyonlarca vatandaş Kurban Bayramının 9 gün olarak uzatılmasının ardından soluğu memleket ve tatil beldelerinde almak için yola çıkmaya hazırlanıyor. Akıllarında ise yolculuk öncesinde köprü ve otoyolların ücretsiz olup olmayacağı sorusu vardı. Bu sorunun yanıtı belli oldu.

Öyle ki Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Ürettikleri Bazı Mal ve Hizmetlerden Ücretsiz veya İndirimli Olarak Faydalanacakların Tespitine İlişkin Cumhurbaşkanı Kararı, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

BU YOLLARDAN GEÇİŞLER ÜCRETSİZ OLACAK

Söz konusu karara göre KGM sorumluluğundaki tüm otoyol ve köprülerden geçişler ücretsiz olacak. Bu kapsamda 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü 15 Haziran Cumartesi (Cumayı cumartesiye bağlayan gece) saat 00.00'dan başlayarak, 24 Haziran Pazartesi saat 07.00'ye kadar ücretsiz kullanılabilecek. Ancak karar yap-işlet-devret projelerini kapsamayacak.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.