Kupadaki ilk rakip Petkim

Kupadaki ilk rakip Petkim

Selçuklu Belediyespor, Federasyon Kupası’nda bugün Petkim ile karşı karşıya gelecek. Kepez Turgut Özal Spor Salonu'nda oynanacak mücadele saat 15.45'te başlayacak

Türkiye Basketbol Ligi (TBL) Federasyon Kupası bugün başlıyor. Antalya'da gerçekleştirilecek kupa 23 Eylül Cumartesi günü sahibini bulacak. Turnuvaya 1.Lig takımları katılacak. Yeni sezonda 1.Lig'de Konya'yı temsil edecek Selçuklu Belediyespor da Federasyon Kupası'nda yer alacak. Selçuklu Belediyespor'un B Grubu'nda mücadele edeceği turnuvada temsilcimizin grubunda;  Bahçeşehir Koleji, Bandırma Kırmızı, Düzce Belediye, Türk Telekom ve Petkim yer alıyor. Turnuvanın A Grubu’nda Akhisar Belediye, Ankara DSİ, Bakırköy Basket, Halk Enerji TED Ankara Kolejliler, Karesi Spor ve Samsun BŞB Anakent mücadele edecek. C Grubu’nda ise Afyon Belediye, Antalyaspor, Bursaspor Durmazlar, İstanbulspor Beylikdüzü, OGM Orman Gençlik ve Yalova Group Belediye takımları yer alıyor.

MAÇ SAATİNİ BEKLİYOR

Dün Antalya'ya giden Selçuklu Belediyespor Antalya'da kampa girdi ve bugün oynayacağı maç saatini beklemeye başladı. Temsilcimiz bugün Petkim ile karşı karşıya gelecek. Kepez Turgut Özal Spor Salonu'nda oynanacak mücadele saat 15.45'te başlayacak. Mavi-beyazlılar; 19 Eylül Salı günü Bahçeşehir Koleji, 20 Eylül Çarşamba günü Türk Telekom, 22 Eylül Cuma günü Düzce Belediyesi, 23 Eylül Cumartesi günü ise Bandırma Kırmızı ile karşılaşacak.

 

Federasyon Kupası'nda bugün oynanacak maçlar şöyle:

 

A GRUBU

Akhisar Belediye  - Anakent 

Bakırköy  - Karesi Spor        

Ankara Dsi - Ted Ankara Koleji       

 

B GRUBU

Türk Telekom  - Düzce Belediye      

Petkim - Selçuklu Belediyesi

Bahçeşehir Koleji - Bandırma Kırmızı         

 

C GRUBU

Antalyaspor - Orman Gençlik           

Yalova  Belediye - Beylikdüzü         

Bursa Durmazlar  - Afyon Belediyesi

FERHAT TÜRKOĞLU       

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.