Kupa Ve Ligde Yenilgi Yüzü Görmeyen Cizre, Muş Hasköy Yıldızspor'u Da Gole Boğdu

Kupa Ve Ligde Yenilgi Yüzü Görmeyen Cizre, Muş Hasköy Yıldızspor'u Da Gole Boğdu

Stat: Cizre ŞehirHakemler: Hüseyin Kılıç, Mehmet Şengül, Mustafa CiloluCizrespor: Oğuz Kaan Barış, Serkan Eyüpoğlu, Samet Madalı, Barış Aysu, Servet Gökçen, Ömer Kaplan, Hakan Doğan (Dk. 55 Serkan Yılmaz), Ramazan Kaya, Musa Turaore, Djiehoua...

Stat: Cizre Şehir

Hakemler: Hüseyin Kılıç, Mehmet Şengül, Mustafa Cilolu

Cizrespor: Oğuz Kaan Barış, Serkan Eyüpoğlu, Samet Madalı, Barış Aysu, Servet Gökçen, Ömer Kaplan, Hakan Doğan (Dk. 55 Serkan Yılmaz), Ramazan Kaya, Musa Turaore, Djiehoua (Dk. 81 Bünyamin Kılınç), Murat Yılmaz (Dk. 70 Erdi Eren)

Muş Hasköy Yıldızspor: Ramazan Çarbuğa (Dk. 46 Çetin Emre), Abdurrahim Biçiçi (Dk. 39 Rüstem Samuk), Adem Acar, Volkan Kurtkan, Hikmet Samuk, Öner Doğan, Mehmet Atilla, Nurullah Uçurum, Davut Bozkurt, İhsan Emre, Mustafa Tırkaz (Dk. 38 Mesut Daşdemir)

Goller: Dk. 29 Musa, Dk. 65 Ömer, Dk. 69 Ramazan, Dk. 73 Erdi, Dk. 89 Bünyamin (Cizrespor)

Sarı kartlar: Servet, Musa, Murat, Samet (Cizrespor), Nurullah, Volkan (Muş Hasköy Yıldızspor)

Kırmızı kart: Mehmet Atilla (Muş Hasköy Yıldızspor).

Türkiye Kupası 3. tur maçında Spor Toto 2. Lig takımı Göztepe’yi eleyerek gruplara kalan Bölgesel Amatör Lig (BAL) ekibi Cizrespor, ligde bu hafta karşılaştığı Muş Hasköy Yıldızspor’u da farklı mağlup etti. Kendi sahasında seyircisinin önünde Muş Hasköy Yıldızspor’u 5-0 yenen Cizrespor, bu sezon hem lig de hem de kupa da yenilgi yüzü görmedi.

Cizre İlçe Stadı'nda yoğun güvenlik şartları altında oynanan maçın ilk yarısı 1-0 sona erdi. 65. dakikada Ömer Kaplan farkı ikiye çıkarttı. 69. dakikada Ramazan, 73. dakikada Erdi ve 89. dakikada da Bünyamin’in attıkları gollerle Cizrespor adına farkı 5’e çıkarttı.

Bölgesel Amatör Lig ekibi Cizrespor, Türkiye Kupası ön eleme turunda Yüksekova Belediyespor'u 2-1, 1. turda Mardinspor'u 4-1, 2. turda da Aydınspor 1923'ü 3-1'lik, 3. tur da Göztepe’yi 2-0’lık skorlarla eleyerek gruplara kalmıştı.

Öte yandan, Cizrespor’un yaklaşık 5 bin taraftarı da takımlarını yalnız bırakmayarak maç boyunca takımlarına ve futbolcularına yapmış oldukları tezahüratlarla destek verdi. Olaysız bir şekilde sona eren maçta, Cizrespor’un taraftarları maçtan sonra sahaya inerek futbolcuları sevgi seline boğdu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.