Kum Heykel Festivali Açık Hava Düğün Fotoğrafı Çektirenlerin De Gözdesi

Kum Heykel Festivali Açık Hava Düğün Fotoğrafı Çektirenlerin De Gözdesi

Bu yıl Empires (İmparatorluklar) temasıyla Lara sahillerinde düzenlenen Uluslararası Antalya Kum Heykel Festivali, açık hava düğün fotoğrafı çektirmek isteyen çiftlerin de yoğun ilgisini çekiyor.

Bu yıl Empires (İmparatorluklar) temasıyla Lara sahillerinde düzenlenen Uluslararası Antalya Kum Heykel Festivali, açık hava düğün fotoğrafı çektirmek isteyen çiftlerin de yoğun ilgisini çekiyor. Sergi alanı, yerli ve yabancı sanatseverlerin ve evliliğe adım atan çiftlerin yanı sıra katolog çekimi yapanların da gözde mekanları arasında yer alıyor.

    Festivalin başladığı mayıs ayından bugüne kadar birçok çiftin sergi alanına gelerek çekim yaptırdığını söyleyen Festival Direktörü Cem Karaca, "Alışılmış klasik çekimlerin aksine farklı mekan arayışındaki çiftler tarafından sergi son dönemde oldukça rağbet görüyor. Çiftler evliliklerini imparatorlara tasdik ettiriyor adeta. Özellikle Sultan Süleyman’ın Mahidevran ve Hürrem Sultan’la yapılmış heykeli en çok ilgi çekeni. Sonuç olarak ortaya çıkan kareler gerçekten etkileyici. Daha şimdiden birçok çift, çekim için başvurdu. Hatta yeni evlenen çiftlerin yanı sıra katalog çekimleri için de sergi büyük ilgi görüyor." diye konuştu. 5 Kasım’a kadar serinin ziyarete açık kalacağını belirten Karaca, bu tarihe yapılacak Yıkım Şenliği ile etkinliğin sona ereceğini söyledi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.