Kulu’nun Saadet’i

Kulu’nun Saadet’i

Saadet Partisi Kulu ilçe teşkilatı 29 Mart yerel seçimlerinde Belediye Başkanlığı için adayını eğitimci Ömer Alpat olarak açıkladı

Katılımın yoğun olduğu aday açıklama programında konuşan Saadet Partisi Kulu ilçe Başkanı Necati Eroğlu, Filistin’de yaşanan ve Müslümanları katleden siyonistleri ve yaşanan bu insanlık dramını nefretle kınadı. Biran evvel bu saldırıların durdurulmasını isteyen Eroğlu,  bunun için Müslüman ülkelerin başındaki devlet adamlarına büyük mesuliyet düştüğünü ama var olan bu Müslüman ülkelerin devlet başkanlarının siyonist İsrail devletine dur diyemediğini söyledi.

Saadet Partisi Kulu İlçe Başkanı Eroğlu, yerel seçimler içinse şunları söyledi: “29 Mart 2009’da yapılacak olan yerel seçimlerde Kulu İlçe Teşkilatımızın çok güçlü bir kadrosu var bu kadromuzla ve adaylarımızla gece gündüz çalışarak Milli Görüş ruhuna uygun misyonumuz gereği hizmet edeceğiz. Kadromuz ve çalışma arkadaşlarımız çok güçlü Başkan Adayımız Ömer Alpat ve yakın çalışma arkadaşları İnşaat Mühendisi Eyüp Gürhan ve yine İnşaat Mühendisi Mehmet Erdoğan kardeşlerimizle beraber Kulu için büyük ve önemli projelere imza atacaklardır.”
Eroğlu, Saadet Partisi teşkilatlarında büyük bir hareketlenme ve canlanmanın ortaya çıktığına dikkat çekerek, “Şimdi bu hareketlenme ve canlanmanın ötesinde önümüzdeki seçimde büyük bir seçim seferberliği içinde 29 Mart akşamı iktidar yürüyüşü içerisinde olacağız. Türkiye'de biz alternatif olacağız, Kulu’da biz alternatif olacağız” dedi.
Saadet Partisi Kulu Belediye Başkan Adayı olan Ömer Alpat da Milli Görüş kadrolarında hizmet etmenin kendisi için bir şeref olduğunu söyledi. “Halkımızın çok yakından tanıdığı ve gördüğü ‘Milli Görüş Belediyeciliği’ anlayışının tekrar ortaya konulması ve milletimize layık olduğu hizmetlerin yapılması noktasında elimizden gelen tüm çabayı harcayacağımızı bildirir, her zaman hizmetin en güzeline ve en iyisine layık olan Kululu hemşerilerimizin desteklerini bekleriz” diyen Alpat, sözlerini şöyle tamamladı: “Çalışmak bizden, destek milletimizden, kakdir ise Allah’ tandır.”
KULU BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ÖMER ALPAT KİMDİR?                            
Ömer Alpat, 1954 yılında Kulu ilçesinde dünyaya geldi. İlk ve ortaöğrenimini Kulu’da bitirdi.
1974 yılında girdiği Erzurum Atatürk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Fransız Filolojisi bölümünü 1978 yılında bitirdi. Kulu İmam Hatip Lisesi kurucularından ve müdür yardımcılığı görevlerinde bulundu. Kulu lisesinde 4 yıl görev yaptı. 1990 – Kulu Milli Gençlik Vakfı kurucusu ve başkanlığı yaptı. Evli ve 8 çocuk babası olan Ömer Alpat Fransızca, İskandinav dilleri ve orta derecede İngilizce bilmektedir.                   



 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.