Kulu'da öğrenen öğretmen semineri

Kulu'da öğrenen öğretmen semineri

Milli Eğitim Bakanlığı ve Garanti Bankası işbirliğiyle, Öğretmen Akademisi Vakfı (ÖRAV) tarafından uygulamaya konulan ''Öğretmenin Sınırı Yok'' projesi kapsamında ''Öğrenen Lider Öğretmen Semineri'' y

Milli Eğitim Bakanlığı ve Garanti Bankası işbirliğiyle, Öğretmen Akademisi Vakfı (ÖRAV) tarafından uygulamaya konulan ''Öğretmenin Sınırı Yok'' projesi kapsamında ''Öğrenen Lider Öğretmen Semineri'' yüz yüze eğitim hizmet içi eğitimi, ilçede görev yapan ilköğretim okulu öğretmenlerine uygulanmaya başlandı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Servet Altuntaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, eğitime, Merkez ve 60. Yıl İlköğretim Okullarında 172 öğretmenin katıldığı belirtti.

Altuntaş, 14 ve 15 Ocak tarihlerinde Cumhuriyet ve Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okullarında yapılacak eğitimle sona erecek olan hizmet içi eğitimde ''İletişim Becerileri'', ''Sınıf Yönetimi''ve ''Ölçme ve Değerlendirme'' olmak üzere 3 ayrı modülde öğretmenlerin bilgilendirildiğini kaydetti.

Eğitim daha sonra eKampüs öğrenme portalı uygulaması ile elektronik ortamda devam edecek.

Hizmet içi eğitime katılan öğretmenler ise proje kapsamında verilen eğitimin eğlenceli ve son derece faydalı olduğunu ve devamının eğitime büyük katkı katkı sağlayacağını dile getirdiler. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.