Kulu'da bonelik seferberliği

Kulu'da bonelik seferberliği

Konya'nın bazı büyük ilçelerine, yeterli abone sayısına ulaşıldığında doğal gaz verilecek. Bu ilçelerden bir tanesi de Kulu. İlçeye doğal gazın gitmesi için seferberlik başlatıldı.

Farklı partilere destek verenler bile doğal gaz için biraraya geldi. Bu kapsamda Kulu Belediye Başkanı Ahmet Yıldız, ardı ardına toplantılar düzenliyor. Kulu Girişimci İş Adamları Derneği üyeleri, kendi ofislerinde Belediye Başkanı Ahmet Yıldız ile buluştu. Toplantıda son bir haftadır ilçenin gündeminde olan doğalgaz konuşuldu. Gelinen nokta, verilen taahhütler ve başka neler yapılabilir konuları konuşuldu, tartışıldı. Yıldız, "Yaptığımız toplantılar hep olumlu geçti. İlçede birçok Kulu sevdalısı varmış, bu işe gönül, emek vermiş herkesten Allah razı olsun, Kulu’da şu an bir birliktelik var, arzumuz bu birliktelik hep devam etsin, ilçemiz kazansın. Öğlen müteahhitlerle toplandık en az 800 abonelik sözü aldık. Bu sayının artmasını bekliyoruz, düşünün ki, 20 daireli bir apartman yapılıyor, bu dairelere kalorifer döşenmeye kalksa en az 10 bin gider, halbuki Doğalgaz abonesi olmak için 20 daireye vereceği para 7 bin 700 TL. Üstelik yakıttan da yüzde 50-60 tasarruf yapacaklar" dedi. Yıldız, "Abonelik noktasında iyi şeyler oluyor, ama yeterli değil. Kulu’lu olupta ister yurtdışında yaşayan olsun, ister Türkiye’nin başka illerinde yaşayan olsun herkesin illaki Kulu ile bir bağları var. Bu manada elinde olan herkese abone olmak düşüyor. Zaten elinde olmayanlara iş adamlarımız, zahirecilerimiz, toplu abonelik alarak yardım ediyor. Evet son 20 gün ama halkımızdan son güne bu işi bırakmamalarını istiyorum" diye konuştu.

KULUSAN'DAN BİN ABONELİK BEKLİYORUZ

Kulusan Yem A.Ş.’den 1000 abonelik beklediklerini belirten Yıldız, "Şereflikoçhisar’da sadece iki şirket 2 bin abonelik almış, onlar o şekilde sayıya ulaştılar. Kulusan bizim şirketimiz. Kulu için gerekeni yapacağını düşünüyoruz" şeklinde konuştu. Başkan Yıldız, ayrıca Kulu’da marketlerden abonelik beklediklerini belirterek, yarın bu marketlerle görüşeceklerini belirtti. Toplantıda konuşan KUGİAD Başkanı Hüsamettin Kargın ise, "Biz KUGİAD olarak yaklaşık 500 abone taahhüt ettik, şu an geldiğimiz nokta 700 civarında, sadece kendi içimizde çalışmıyoruz, Kulu sevdalıları olarak daha neler yapabiliriz diye kendi aramızda devamlı istişare halindeyiz" dedi. Belediye Başkanı Yıldız, şu ana kadar en fazla abonman alan 100 abonelikle Korkmaz Beton adına Erdal Öcal’a, 50 abonelikle Rafet Oğulları Zahire'den İlhan Erdoğan’a ve 60 abonelik alan Marf Beton adına ise işlerinden dolayı gelemeyen Atilla Kılıçkaya adına Hüsamettin Kargın’a kitaplar hediye ederek kendilerine teşekkür etti. Toplu olarak çekilen hatıra fotoğrafının ardından toplantı sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.