Kültürparkta türkü ziyafeti

Kültürparkta türkü ziyafeti

Konya Büyükşehir Belediyesinin 100 Gün 100 Etkinlik programı kapsamında düzenlediği Kültürpark Akşamları, Altınbaşak Kültür ve Sanat Festivaline Bedirhan Gökçe sahne aldı

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin 100 Gün 100 Etkinlik programı kapsamında düzenlediği Kültürpark Akşamları, Altınbaşak Kültür ve Sanat Festivali’ne Bedirhan Gökçe sahne aldı.

Kültürpark Amfi Tiyatro’daki programı, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, eşi ve çocukları, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Abdülmelik Ötegen, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Çıpan ile binlerce Konyalı izledi. Bedirhan Gökçe’nin şiirleri ile sanatçılarla birlikte söylediği türkülerini dinleyen Tahir Akyürek, Kültürpark’ta muhteşem bir gece yaşandığını ifade etti. Konya’nın kalbi olan Kültürpark’ta her gün binlerce kişinin buluştuğunu ifade eden Akyürek, Bedirhan Gökçe ve sanatçılara teşekkür ederek, çiçek takdim etti. Bedirhan Gökçe, okuduğu şiirleri, anlattığı hikâyeleri, esprileri ve sanatçılarla birlikte seslendirdiği birbirinden güzel türküleri ile izleyenlere unutamayacakları bir gece yaşattı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.