Kulesitede İrentten araç check-up hizmeti

Kulesitede İrentten araç check-up hizmeti

Hafta sonunda Kulesitede yaptığı Hyundai xi35 ve Elentra tanıtımları büyük ilgi gören İrent, tanıtım günlerini uzatmakla kalmadı, pazartesi ve salı günleri de Kulesite müşterilerine de araç check-up

Hafta sonunda Kulesite’de yaptığı Hyundai xi35 ve Elentra tanıtımları büyük ilgi gören İrent, tanıtım günlerini uzatmakla kalmadı, pazartesi ve salı günleri de Kulesite müşterilerine de araç check-up’ı sürprizi yaptı.

Geçtiğimiz günlerde Kulesite’ye araçlarıyla giden müşteriler, İrent’in özel sürpriziyle karşılaştılar. Kulesite otoparkına bir stant kuran İrent, alışverişe otomobilleriyle gelen müşterilerin araçlarına ücretsiz check-up yaptı.

İrent Satış Müdürü Mustafa Orhan, “Türkiye’deki en iyi Hyudai plazalardan birinde, Konya halkına Hyundai kalitesini daha iyi tanıtmak amacıyla faaliyet gösteriyoruz. Hafta sonu yine Kulesite’de düzenlediğimiz araç tanıtım günlerine büyük ilgi gösteren Kulesite ziyaretçilerini hoş bir sürprizle sevindirmek ve onlara teşekkür etmek istedik,” dedi. Yoğun kış şartlarında Hyundai müşterilerinin yanında olduklarını belirten Orhan, araç muayenesinin ihmal edilmemesi gerektiğini hatırlatarak, “İrent olarak, 40 çalışana sahip gelişmiş teknik servisimizle Hyundai kalitesini en iyi şekilde yansıtmaya çalışıyoruz.” dedi.

HABER MERKEZİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.