Kulesite'de 35 Kare Fotoğraf sergisi açıldı

Kulesite'de 35 Kare Fotoğraf sergisi açıldı

Meram Halk Eğitim Merkezi (MERAMHEM) Fotoğraf ve Tasarım Kursu yedinci ve sekizinci grupların hazırlamış olduğu 35 Kare isimli fotoğraf sergisi, 28-29 Haziran tarihlerinde Kulesite'de görücüye çıkıyor

Meram Halk Eğitim Merkezi (MERAMHEM) Fotoğraf ve Tasarım Kursu yedinci ve sekizinci grupların hazırlamış olduğu 35 Kare isimli fotoğraf sergisi, 28-29 Haziran tarihlerinde Kulesite'de görücüye çıkıyor. Serginin açılışına Meram İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Mehmet Nuri Aydın, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Halil İbrahim Karademir ve MERAMHEM Müdürü Ali Kemal Dönmez de katıldı.

Fotoğraf ve Tasarım Kursu öğretmeni Ali Işık, "Kursumuz 3 aylık süreçte 128 ders saati sürüyor. Haftalık ders saatimiz altı, bu altı saati iki ayrı güne üçer üçer paylaştırıyoruz. 128 saatin 87'si atölye çalışmaları, deneyler ve sunularla geçiyor. Geriye kalan saatlerdeyse yakın ilçe ve çevre illere geziler düzenliyoruz" dedi. Sergide bulunan 35 fotoğrafın 5 tanesinin siyah-beyaz olduğunu söyleyen Ali Işık, "Kursiyerlerle çok güzel bir ortamımız var. Sevgi, doştluk ve kardeşlik üst düzeyde. 3 ay boyunca bir aile gibi birbirimizle kaynaşıyoruz" diyerek kurs ortamının sıcaklığından duyduğu memnuniyeti ifade etti.

SELÇUK KARPUZ

.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.