Kudaka Teknik Destek Programı 4. Dönem Başarılı Projeler Listesi Açıklandı

Kudaka Teknik Destek Programı 4. Dönem Başarılı Projeler Listesi Açıklandı

Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) 2014 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında Erzurum, Erzincan ve Bayburt'tan 13 projeyi destekleme kapsamına aldı.    KUDAKA, Destek Değerlendirme toplantısı Erzurum'da gerçekleştirildi....

Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) 2014 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında Erzurum, Erzincan ve Bayburt'tan 13 projeyi destekleme kapsamına aldı.

    KUDAKA, Destek Değerlendirme toplantısı Erzurum'da gerçekleştirildi. Toplantıda Eylül-Ekim döneminde 6’sı Erzurum’dan 11’i Erzincan’dan ve 2’si Bayburt’tan olmak üzere toplam 19 başvuru yapıldı. Kurul, değerlendirme sürecinin ilk aşaması olan ön inceleme sürecinde, projelerin idari kontrol ve uygunluk kontrolleri yaptıktan sonra, 19 başvuru ön incelemede uygun bulunup teknik ve mali değerlendirme aşamasına geçti. Teknik Destek başvurularından toplam 70 ve üzerinde puan alanlar başarılı projeler, değerlendirme sonuçlarına göre başarılı olan toplam 13 proje puan sıralı olarak listede yer aldı.

    Listede yer alan projeler, Teknik Destek Programı bütçesinin kısıtlı olması nedeniyle başarı sırasına göre desteklenecek. Projelerin hizmet alım süreçleri ajans tarafından yapılacak olup, proje maliyetlerinin program bütçesi ile karşılanamadığı noktada kalan projeler desteklenemeyecek.

Başvuru sahiplerinin başarılı teknik destek başvurularının ajansın internet sitesinde yayınlandığı 20 Kasım 2014 itibariyle en geç 10 iş günü içinde sözleşmeyi imzalamak üzere KUDAKA'ya müracaat etmelerinin gerektiği belirtildi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.