Küçükçekmece’den Yeni Nesil Mobil Belediyecilik

Küçükçekmece’den Yeni Nesil Mobil Belediyecilik

Küçükçekmece’de yaşayan vatandaşlar belediyeye gitmeden cep telefonuna indirdiği mobil uygulamayla her türlü belediyecilik hizmetini daha kolay erişebilecek.Küçükçekmece Belediyesi, vatandaşların haya...

Küçükçekmece’de yaşayan vatandaşlar belediyeye gitmeden cep telefonuna indirdiği mobil uygulamayla her türlü belediyecilik hizmetini daha kolay erişebilecek.

Küçükçekmece Belediyesi, vatandaşların hayatını kolaylaştıracak yenilenen ’Mobil Belediyecilik’ hizmetini başlattı. Küçükçekmece Belediyesi e-belediyecilik ile verdiği tüm hizmetleri cep telefonuna yeni nesil uygulamalarla bir defa daha taşıdı. Bundan sonra Küçükçekmece ilçesinde yaşayan bir vatandaş belediyeye gitmeden cep telefonuna indirdiği mobil uygulamayla her türlü belediyecilik hizmetini daha kolay alabilecek.

KÜÇÜKÇEKMECELİLER VERGİSİNİ ARTIK CEPTEN ÖDÜYOR

‘Küçükçekmece Belediyesi Vatandaş Uygulaması’ ile Küçükçekmecelilerin mobil cihazlardan (cep telefonu, tablet vs.) Küçükçekmece Belediyesi hakkında bilgi edinebilmesi, zamandan ve mekandan bağımsız olarak belediyecilik işlemlerini kolayca yapabilmeleri amaçlanıyor. Cep telefonuna kurulan uygulamayla, haber, duyuru ve etkinliklerin interaktif olarak takibi, istek ve şikayet bildirimi, borç sorgulama ve ödeme, ilçede bulunan okul, eczane, hastane gibi önemli kurumlara ulaşım ve vatandaşın bulunduğu noktadan aranılan kuruma rota hesaplaması yapılıyor.

Kolay kullanım için özel olarak geliştirilmiş bir kullanıcı ara yüz sunan Küçükçekmece Belediyesi Vatandaş Uygulaması, Uygulama menüsü, Başkan, Küçükçekmece, Kent Rehberi, E-belediye, İstek-Şikâyet, Haberler, Etkinlikler ve Hizmetler, Duyurular olmak üzere 9 ana menüden oluşuyor. Uygulama Ana Menüsünde ayrıca belediyenin bölgeye ait hava durumu bilgileri de görüntülenebiliyor. Mobil uygulama üzerinden tek tıkla Küçükçekmece Belediyesi İletişim Merkezi ile telefon görüşmesi de sağlayan uygulamada, belediyenin resmi web sitesine mobil uygulama ile online olarak erişim de sağlanabiliyor.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.