KTO Karatay Üniversitesinden yüksek burs

KTO Karatay Üniversitesinden yüksek burs

KTO Karatay Üniversitesi LYS başarı sıralamasına göre verdiği burslarla bu yıl da dikkatleri üzerinde topluyor

KTO Karatay Üniversitesi LYS başarı sıralamasına göre verdiği burslarla bu yıl da dikkatleri üzerinde topluyor. KTO Karatay Üniversitesi Rektörlüğünden edinilen bilgilere göre LYS sınavında ilk 5000’e giren öğrencilerin KTO Karatay Üniversitesi’ni tercih etmeleri durumunda eğitim-öğretim ücreti alınmayacağı ayrıca bunlardan ilk 10’a giren öğrencilere aylık 2 bin TL, ilk 100’e giren öğrencilere aylık bin 500 TL, ilk bine giren öğrencilere aylık 750 TL, ilk 2 bin 500’e giren öğrencilere aylık 500 TL ve ilk 5 bine giren öğrencilere ise aylık 250 TL maaş gibi burs verileceği belirtildi. Geçen yıl da, LYS sınavında yüksek derece yaparak KTO Karatay Üniversitesi’ne gelen öğrencilerin maaş gibi burslarını her ay aldıkları ve normal eğitim öğretim süresince de bursların kesilmeden devam edeceği vurgulandı.

KTO Karatay Üniversitesi eğitim kalitesi ve uygulamalı eğitimleriyle öğrencilerini en iyi şekilde mezun etme çabasında. Üniversite başarılı öğrencilerine, üniversitede mezuniyet sonrası iş garantisi, yurtdışında lisansüstü çalışma imkanı da sunuyor.

ÖĞRENCİLERİN YÜZDE 40’I BURSLU OKUYOR

KTO Karatay Üniversitesi kontenjanlarının yüzde 40’ını burslu öğrencilerine ayırdı. Bu kapsamda üniversiteye kayıt yaptıracak öğrencilerin en az yüzde 10’unun tümüyle ücretsiz yani yüzde 100 burslu, yüzde 10’unun yüzde 50 burslu ve yüzde 20’sinin de yüzde 25 burslu olacağı ifade edildi. Ücretli olarak kazanan öğrencilerini de düşünen KTO Karatay Üniversitesi, öğrencilerine  ücretlerini dönemlik olarak kredi kartına taksitle ödeme imkanı da sunuyor. KTO Karatay Üniversitesi 2011-2012 eğitim-öğretim döneminde kayıt yaptıran her öğrencisine Tablet PC hediye edecek. Kablosuz internet bağlantısının da bulunduğu üniversitede ayrıca her öğrenciye bir adet kilitli dolap verileceği de belirtildi. KTO Karatay Üniversitesi, burs olanakları ve öğrencilerine sunduğu imkanlarla tercih edilebilecek en cazip üniversitelerden biri konumunda. (MERHABA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.