KTO Karatay Üniversitesi'nden eğitime destek

KTO Karatay Üniversitesi'nden eğitime destek

KTO Karatay Üniversitesi ve Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında eğitim için işbirliği protokolü imzalandı

KTO Karatay Üniversitesi ve Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında eğitim için işbirliği protokolü imzalandı.
     Protokol kapsamında, KTO Karatay Üniversitesi öğretim elemanları tarafından, Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü kadrolarında görevli eğitim denetmenleri ile devlet ve özel liselerde görevli rehber öğretmenlere hukuki ve mesleki konularda eğitim verileceği bildirildi.
     KTO Karatay Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Osman Okka, yaptığı yazılı açıklamada, üniversitenin sadece sanayi ve ticaret kesiminin değil toplumun tüm kesimlerinin ve kurumların hizmetinde olduğunu belirtti.
     Üniversite olarak ülkeye katma değer sağlayacak her türlü projeye ve işbirliğine hazır olduklarını anlatan Okka, İl Milli eğitim Müdürlüğü ile geliştirilen projeyle Milli Eğitim personeline katma değer sağlayarak teknik bilgilerini geliştireceklerini açıkladı.
     Okka, Şubat ayında yapılacak eğitimlerde, eğitim denetmenlerine idari soruşturma usulü, beden dili ve örgüt içi iletişim, rehber öğretmenlere ise empati, iletişim, bilgisayar eğitimi ve motivasyon konularında ders verileceğini, eğitimlerin ücretsiz olacağını dile getirdi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.