KTO dan Bahçeşehir Kolejine ziyaret

KTO dan Bahçeşehir Kolejine ziyaret

Konya Ticaret Odası(KTO) Başkanı Selçuk Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri Ramazan Özkaya ve İlker Özkan ile birlikte Konya Bahçeşehir Kolejini ziyaret etti

Konya Ticaret Odası(KTO) Başkanı Selçuk Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri Ramazan Özkaya ve İlker Özkan ile birlikte Konya Bahçeşehir Koleji’ni ziyaret etti. 

Konya Bahçeşehir Koleji ziyaretinde ülkemizde son yıllarda eğitim alanında ciddi gelişmeler yaşandığını belirten Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk, “ Hem devlet, hem de özel sektör girişimcileri, son yıllarda eğitim alanında büyük yatırımlar gerçekleştirdiler. Bu faydalı yatırımlar sayesinde, ülkemiz eğitim alanında dünyanın önde gelen ülkelerini takip edebilir, bu ülkelerle rekabet edebilir düzeye erişmiştir. Son yıllarda Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen “Fatih Projesi” gibi zengin içerikli projeler, eğitim alanında teknolojinin son gelişmelerinin hâkim kılınmasına imkân sağlamıştır. Aynı şekilde özel sektör girişimcileri tarafından ortaya konan büyük projeler, sağlanan yeni oluşumlar, Türk eğitim sistemini çağın gereklerini yakalamış, modern bir yapıya büründürmüştür. Şehrimizde de bu yenileşme hareketlerinin başarılı temsilcileri bulunmaktadır. Konya Bahçeşehir Koleji, bu hareketin önemli temsilcilerindendir. Türkiye genelindeki kurumsal yapıyı, başarılı biçimde Konya’mıza aktarmış, sağladıkları fiziki ve teknolojik şartlar ile gençlerimizi dünyadaki gelişmeleri yakından takip edebilir seviyelere ulaştırmıştır. Başarılı hizmetleri ve özverili çalışmalarından dolayı, Konya Bahçeşehir Koleji Kurucusu Nurettin Ok’u ve gıyabında tüm Bahçeşehir Koleji çalışanlarını tebrik ediyorum” dedi.

Konya Bahçeşehir Koleji Kurucusu Nurettin Ok da KTO Başkanı Selçuk Öztürk ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden memnun olduklarını ve Bahçeşehir Koleji olarak amaçlarının öğrencilerini çağın gerektirdiği niteliklerle donatarak hayata hazırlamak olduğunu ifade etti.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.