KSO'dan ücretsiz hizmet

KSO'dan ücretsiz hizmet

Ücretsiz olarak sağlanan bu hizmet, benzeri kurumlar arasında Türkiye'de bir ilk

Konya Sanayi Odası (KSO) Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil, firmalara, KSO bünyesindeki Avrupa İşletmeler Ağı Konya Ofisi tarafından düzenli olarak güncellenen www.een.kso.org.trweb sitesini sürekli takip etmeleri çağrısında bulundu.

Büyükhelvacıgil, yaptığı yazılı açıklamada, firmaların, www.een.kso.org.trweb sitesi aracılığıyla dünyada kendi sektörlerinde yaşanan gelişmeleri yakından izleme imkanı bulduklarını bildirdi.

KSO bünyesinde faaliyetlerine devam eden Avrupa İşletmeler Ağı Konya Ofisinin, yurt dışı fuar organizasyonlarından ihracat ve yeni pazar bulmaya, girişimcilik eğitimlerinden mevzuatlara kadar pek çok konuda sanayicilere hizmet vermeye devam ettiğini belirten Büyükhelvacıgil, şunları kaydetti:

''Avrupa İşletmeler Ağı, pek çok hizmetini firmalara kolaylık sağlamak amacıyla web sitesi üzerinden yürütmektedir. İsteyen herkes, www.een.kso.org.tradresi Konya Firma Rehberi bölümünden firma ve ürün bilgilerini fotoğraflarıyla birlikte 14 farklı dilde listeleyebilir. Ücretsiz olarak sağlanan bu hizmet, benzeri kurumlar arasında Türkiye'de bir ilktir. Firmalar www.een.kso.org.trweb sitesinde yer alan Otomatik Teknoloji Eşleştirme Aracı'na kayıt olduktan sonra, kendi belirledikleri konularda veya sektörlerde en güncel teknolojik gelişmeler e-posta adreslerine ulaşıyor. Böylece siteye üye olan herkes, bir tıkla en güncel veriye ulaşabilir.''

Avrupa İşletmeler Ağı'nın Konya'nın tanıtımı için de önemli çalışmalar yaptığını aktaran Büyükhelvacıgil, sitede Konya ve Konya sanayisi ile ilgili bilgilerin 20 dilde yayımlandığını vurguladı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.