Kravets için  zaman daralıyor

Kravets için zaman daralıyor

Konyaspor’un Ukraynalı oyuncusu Artem Kravets 8 Şubatta sona erecek ara transfer döneminde de takım bulamaması halinde sözleşme tarihi haziran 2022’ye kadar Konyaspor’da kalması bekleniyor

Konyaspor sezon başından buyana kadroda düşünülmeyen Artem Kravets için transfer teklifleri geldiği iddia edilse de bu oyuncu ile henüz yollar ayrılmadı. 8 Şubatta sona erecek ara transfer döneminde de Kravets’in takım bulamaması halinde sözleşme tarihi haziran 2022’ye kadar Konyaspor’da kalması bekleniyor

Konyaspor’da bu sezon teknik direktör İlhan Palut’un kadroda istemediği Ukraynalı forvet Artem Kravets kendisine takım bulamazken, kontratı gereği ödeme almaya devam ediyor.

Ukraynalı futbolcu bu sezon sadece 1 maçta forma giyerken, Koyuncu Grup Kayacık tesislerinde de çalışmalarını takımla birlikte sürdürüyor.

Konyaspor yönetiminin 30 Haziran 2022’de sözleşmesi sona erecek olan 32 yaşındaki forvete kulüp bulması konusunda kolaylık sağlayacağı öğrenilirken, şu ana kadar da bu oyuncu için resmi bir teklif gelmediği kaydedildi.

TALİPLER FİYATI YÜKSEK BULUYOR

Konyaspor’da bu sezon teknik direktör İlhan Palut’un kadroda istemediği Ukraynalı forvet Artem Kravets’e TFF 1.Lig ekiplerinden Kocaelispor talip olmuştu.

Yeşil-siyahlı kulübün Konyaspor yönetimi ile görüşmesinde oyuncunun yüksek maliyeti nedeniyle durdu. Kocaelispor kulübünün istenilen rakama çıkamayacağını yeşil-beyazlı yönetime ilettiği kaydedildi.

SPOR SERVİSİ

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.