Koyun can derdinde

Koyun can derdinde

Numune Hastanesinde acil gelen hastaların yakınlarından tekerlekli sandalye karşılığında kimlikleri alınıyor

Numune Hastanesi’nde acil gelen hastaların yakınlarından tekerlekli sandalye karşılığında kimlikleri alınıyor. Ancak işin ilginç yanı, alınan kimlikler yanlış kişilere dağıtılıyor

Konya Numune Hastanesi’nin acil servisinde ihtiyaç duyan hastalara kimlik karşılığında tekerlekli sandalye veriliyor. Fakat alınan kimlikler karıştırılıyor ve tekerlekli sandalyeyi teslim etmek için giden vatandaş, kimliğini geri alamıyor. Çünkü kimlikler karıştırılıyor. Konya Numune Hastanesi’nin kimlik mağdurlarından biri de Mustafa Özdemir isimli emekli. Geçtiğimiz perşembe günü Numune Hastanesi Acil Servisi’ne hasta getiren Mustafa Özdemir, hastayı taşımak için tekerlekli sandalye almak istedi ancak hastane görevlisi kimlik vermesini istedi. Çaresiz kimliğini veren Mustafa Özdemir, hastasının tedavisinin ardından kimliğini almaya gittiğinde ise hastane çalışanı kimliği bulamadı. ‘Sanırız başkasına vermişiz’ şeklinde cevapla karşılaşan Özdemir, şaşkınlık içerisinde hastane yönetimine durumu iletti. Hastane yöneticilerinde de “Yapacağımız bir şey yok, alan kişi getirirse getirir yoksa elimizden bir şey gelmez” diyince Mustafa Özdemir, çareyi hastaneye dilekçe vermekte buldu.

Numune Hastanesi’nin tekerlekli sandalye için kimlik alma uygulamasına tepki gösteren Mustafa Özdemir, “Ben acil hasta getiriyorum, hastadan önce sandalyenin peşine düşüyorlar. Kimliğim kimlerin elinde şu anda bilmiyoruz. Belki de kötü niyetli insanların eline geçmiş de olabilir. Ayrıca kimlik kayıp ücreti de benim sırtıma binmiş oldu” dedi. Numune Hastanesi’nde kimlik ve yeşil kart kayıp olaylarının son dönemlerde artış gösterdiği ileri sürüldü.

HABER MERKEZİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.