Köyde Pompalı Dehşeti: 2 Ölü, 1 Ağır Yaralı

Köyde Pompalı Dehşeti: 2 Ölü, 1 Ağır Yaralı

Bitlis’in Tatvan ilçesine bağlı Yoncabaşı Köyünde akli dengesi yerinde olmayan bir kişi pompalı tüfekle köy meydanında dehşet saçtı. Olayda 2 kişi öldü, 1 kişi de ağır yaralandı. Edinilen bilgilere göre, akli dengesi yerinde olmadığı...

Bitlis’in Tatvan ilçesine bağlı Yoncabaşı Köyünde akli dengesi yerinde olmayan bir kişi pompalı tüfekle köy meydanında dehşet saçtı. Olayda 2 kişi öldü, 1 kişi de ağır yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, akli dengesi yerinde olmadığı belirtilen 27 yaşındaki Murat Menteş, dün gece saatlerinde pompalı tüfekle köy meydanında rastgele sağa sola ateş açtı. Açılan ateş sonucu, Adem Demirkol ve Bülent Menteş isimli 2 kişiyi vurdu.

Gece saatlerinde meydana gelen olayda, Bülent Menteş (25) olay yerinde yaşamını yitirirken, yaralı olarak ambulansla Tatvan Devlet Hastanesi’ne kaldırılan ve durumu ağır olmayan Adem Demirkol ise yapılan ilk müdahalenin ardından Bitlis Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

Öte yandan, pompalı tüfekle bir kişiyi öldüren ve bir kişiyi ağır yaralayan Murat Menteş’in, silahıyla birlikte dağlık alanda saklanırken jandarma ekipleri ve köylüler tarafından ablukaya alındığı ve saklandığı yerde ölü olarak bulunduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.