Koşu severler Kent Ormanı’nda buluşuyor

Koşu severler Kent Ormanı’nda buluşuyor

Kırmızı Pabuçlar organizatörlüğünde Pazar günü Konya Kent Ormanı’nda yapılacak koşu etkinliği için son kayıt tarihi bugün

Kırmızı Pabuçlar olarak spora ve sağlığa dair faydalı olan ne varsa buna hizmet etmek için çalıştıklarını vurgulayan Kırmızı Pabuçlar Yazı İşleri Müdürü Şeyma Tütüneken, “Amatör ve profesyonel sporcularla birlikte kurduğumuz ekibimiz, içinde olduğumuz mevcut zamanın en gerekli ögelerinden biri olan hareketliliği arttırmak amacıyla çalışmalar yapmakta” dedi. Şeyma Tütüneken ayrıca yaptığı açıklamada “İncelemelerimiz ve araştırmalarımız sonrasında Konya ve civarında bir koşu organizasyonunun olmadığını tespit ettik. Bunun yanı sıra spor organizasyonları için vatandaşlarımızın istekli olduğu yönünde geri bildirimler aldık. Biz de bu boşluğu en güzel biçimde doldurmak hedefiyle yola çıktık” şeklinde konuştu.

SON KAYIT BUGÜN

Pazar günü Konya Kent Ormanı’nda gerçekleştirecekleri koşu etkinliği hakkında da bilgiler veren Şeyma Tütüneken, şunları kaydetti: “Bu Pazar Kent Ormanı’nda organize ettiğimiz koşu etkinliği için ciddi hazırlıklar yaptık. Orman içerisinde bulunan 6 kilometrelik yürüyüş yolunda yapacağımız koşu için son kayıt bugün. Ayrıca derece elde eden sporcularımıza özel hediyeler takdim edeceğimiz gibi parkuru tamamlayan tüm katılımcılarımıza da hatıra madalyası vereceğiz. Kadın-Erkek ayrı olmak üzere etkinliğimizi 4 farklı yaş kategorisinde gerçekleştireceğiz. 8-15 yaş, 16-25 yaş, 26-40 yaş, 41 yaş ve üzeri kategorilerde yapacağımız koşu etkinliğimize herkesi bekliyoruz. Katılımcılarımız saat 11.00’de başlayacak programın ayrıntılarına ‘konyakentormanlarikosusu.com’ web adresinden ve kirmizipabuclar.com.tr resmi instagram hesabımızdan ulaşabilirler.”

EYYÜB KARAKUZU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.