Korkusu yetti

Korkusu yetti

Türkiyeyi bir anda meşgul etmeye başlayan domuz gribi korkusu nedeniyle vatandaşlar en küçük rahatsızlıkta dahi hastanelere akın ediyor.

ACİL ÇALIŞANLARI ZORDA
Son günlerde ülke gündemini meşgul eden ve Konya’da da zaman zaman paniğe neden olan domuz gribi korkusu nedeniyle hastanelere başvuranların sayısında büyük oranda artış oldu. Grip endişesi yaşayan vatandaşların Numune Hastanesi Acil Servisine özellikle akşam saatlerinde akın etmesi ise acil servis çalışanlarını zor durumda bırakıyor.
DOKTORLAR AŞIDA İKİYE BÖLÜNDÜ
Ülke gündemini sürekli meşgul etmesinin ardından normal girip olan vatandaşların bile domuz gribi korkusu ile hastanelere akın etmesi yüzünden acil servisler kapasitesinin üzerinde çalışmaya başladı. Öte yandan ikinci bir kaygıya neden olan domuz gribi aşısı yüzünden de çok sayıda doktorun endişede olduğu ve aşı yaptırıp yaptırmama konusunda ikiyi ayrıldıkları da gündemdeki yerini aldı.
GRİP OLAN ACİLE GELİYOR
Numune Hastanesi'nin ilgili birimlerine bakıldığında; 24 ve 25 Ekim tarihlerinde acil servise gelen hasta sayısı bin 232, intaniye polikliniğine gelen hasta sayısı 191, dahiliye polikliniğine gelen hasta sayısı bin 187, KBB polikliniğine gelen hasta sayısı ise bin 365 olarak kayıtlara geçti. Hastane yetkilileri bu sayının domuz gribi korkusu yüzünden büyük oranda arttığını söyledi.

ALİ SAİT ÖGE

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.