Körfez Belediyesi Okullara Yardıma Devam Ediyor

Körfez Belediyesi Okullara Yardıma Devam Ediyor

Körfez Belediyesi ilçedeki anaokulu, ilk ve ortaokullar ile liselerin ihtiyaçlarını karşılanması için yardımlarını sürdürüyor.Körfez’de hizmet veren okulların çatısının onarımından, boyasından badanas...

Körfez Belediyesi ilçedeki anaokulu, ilk ve ortaokullar ile liselerin ihtiyaçlarını karşılanması için yardımlarını sürdürüyor.

Körfez’de hizmet veren okulların çatısının onarımından, boyasından badanasına, çevre düzenlemesinden, spor tesislerine kadar birçok konuda destek olan Körfez Belediyesi, eğitim kurumlarına sunduğu hizmetlerle adından sıkça söz ettiriyor.

Okullarda eğitim öğretim faaliyetleri başlamadan önce tadilat, tamirat ve boyama işlerinde okullara yardımda bulunan Körfez Belediyesi, okullardan gelen talepler üzerine desteklerini dönem içeresinde de devam ettiriyor. Okullardan gelen talepler üzerine son olarak Yarımca Anaokulunun su gider çalışmasını gerçekleştiren belediye ekipleri minik öğrencilerin eğitimlerini aksatmadan çalışmaları kısa sürede tamamladı.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, öğrencilerin daha iyi şartlarda eğitim alması için hiçbir fedakârlıktan kaçınmadıklarını belirterek, okulların ihtiyaçlarını karşılamaya devam edeceklerini ifade etti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.