Koray Aydın'dan Devlet Bahçeli gafı ile ilgili açıklama

Koray Aydın'dan Devlet Bahçeli gafı ile ilgili açıklama

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, Meral Akşener'in göreve döneceği açıklmasını yapmak isterken "Liderimiz Devlet Bahçeli" diyince yapınca ortalık karışmıştı.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, Meral Akşener'i ikna etmek için katıldığı toplantı çıkışında partililere ve basın mensuplarına açıklama yaptı. Aydın, açıklamasında "İYİ Parti ve onun sayın lideri Meral Akşener, Türk siyasi tarihine geçecek bir adım attı, sorumluluğu üstüne aldı. Hiçkimsenin yapamadığını yaparak olağanüstü kongre kararı aldı. Bizlerin göğsünü kabartan başımızı dik tutan sayın liderimiz Meral Akşener'e Türk demokrasisi adına teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.

KORAY AYDIN'DAN 'DEVLET BAHÇELİ' GAFI AÇIKLAMASI

Konuşmasının sonunda "Pazartesi günü saat 15'de sayın liderimiz Devlet Bahçeli" diyerek gaf yapan Koray Aydın, sözlerini "Genel Başkanımız sayın Akşener, Allah nasip ederse saat 15'de genel merkezde görevinin başında olacak" şeklinde düzeltti.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Aydın, daha sonra sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, 'Liderimiz tartışmasız Meral Akşener'dir. Ettiğim sürçi lisan üzerinden polemik yapanlarla kaybedecek zamanımız yok.' ifadelerini kullandı.

Koray Aydın'ın sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden yaptığı açıklama şöyle:

"Örnek bir dayanışma sergileyen İYİ Parti ailesine ve Sayın Meral Akşener'e teşekkürlerimizi sunuyoruz. Liderimiz tartışmasız Meral Akşener'dir. Ettiğim sürçi lisan üzerinden polemik yapanlarla kaybedecek zamanımız yok. İYİ Parti ailesi her şeyin farkında."

koray-aydin.jpg?

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.