Köpeği ezip, işi reklama çevirdi!

Köpeği ezip, işi reklama çevirdi!

Konya'da “332plus” isimli reklam ajansının sahibi Emrah Yılmaz, 2 gün önce yaptığı çirkin paylaşımla hem Konya'nın adını lekeledi, hem de insanlığın onurunu zedeledi.

Seyir halindeyken çarptığı bir köpeğin ölmesine sebebiyet veren Yılmaz'ın köpeğe çarpmasının ardından kendi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ise “Vicdansızlığın bu kadarı” dedirtti. Kaza sonucu köpek paramparça olurken, Emrah Yılmaz ise “Verilmiş sadakamız varmış. Neyse ki Turanlı Sigorta var” diyerek, bütün tepkileri üzerine topladı.

HAYVAN HAKLARI SAVUNUCULARI TEPKİLİ

Bu paylaşım sonrasında Yılmaz, gerek hayvan hakları savunucuları tarafından gerekse sosyal medya kullanıcıları tarafından linç edildi. Vatandaş, “Köpeğin canı gitmiş, paramparça olmuş. Emrah bey ise reklam peşinde. Böyle insanlık mı olur?” diyerek, Yılmaz'a tepki gösterdi. Yılmaz, gelen tepkilere dayanamayarak, sosyal medya hesaplarından görüntüleri kaldırdı ve özür diledi. Kazanın ardından vatandaşın “Show yapmış. Demek ki arabası, bir candan daha önemliymiş. Bu nasıl vicdan?” tepkilerinin ardından Yılmaz, özür dilese de halâ tepkilerin odağında.

Merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum