Konyaya özlenen hizmetleri getireceğim

Konyaya özlenen hizmetleri getireceğim

Akınsoft Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Akın, düzenlediği basın toplantısında 12 Haziran seçimlerinde Bağımsız Milletvekili adayı olduğunu açıkladı

Gazeteciler Cemiyeti’nde Akınsoft çalışanları ile birlikte basının karşısına geçen Akın, “Bugün burada sizlerin huzuruna 12 Haziran 2011 tarihinde yapılacak olan, 24. Dönem Konya Bağımsız Milletvekilliği adayı olarak çıkıyorum. Büyük bir heyecan ve mutluluk içerisindeyim. İlimizden milletvekili adayı olan diğer arkadaşlarıma da başarılar diliyor, seçimin Konyamız ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Umarım bu seçim, temsil yeteneği daha güçlü, daha demokratik daha dinamik bir meclise vesile olur” dedi.

Projeleri ile Konya’da işsizliğe büyük oranda katkıda bulunacağına da değinen Akın, “Resmi kurumlarımızda yaşanan bürokrasi sorununa internet tabanlı çözümler üreteceğiz. KOBİ ve üniversite işbirlikleri, gençlik merkezlerinin artırılması ve etkinleştirilmesi, robotik otomasyon sistemleri, yabancı dilde meslek eğitimleri, ortak Ar-Ge havuzları, yazılım şirketleri için Konya’nın yatırım üssü haline getirilmesi, internet kullanımını artırmak için e-ticaret eğitimleri projelerimizden bazılarıdır.

Bizler bunları yapacak teknik ve personel altyapısına sahibiz. Ben böyle bir Konya planlıyorum. Plan yapmayı, planlı çalışmayı seviyorum. Temsil ettiğim tüm değerler adına Konya’yı tekrar bilim ve teknoloji üssü yapmak için benimle aynı heyecan ve idealleri paylaşan herkesin desteğini bekliyorum. Konya teknoloji başkenti olacak, işsizlik sorunu çözülecek” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.