Konya’ya güveniyoruz

Konya’ya güveniyoruz

A Milli Kadın Takımının tecrübeli oyuncuları Esmeral Tunçluer ve Nilay Yiğit gruptan çıkacaklarına inandıklarını ve bu konuda Konya halkının onları yalnız bırakmayacağını düşündüklerini ifade ettiler

Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu maçlarının hazırlıklarını tamamlayan A Milli Kadın Takımın iki tecrübeli ismi; Esmeral Tunçluer ve Nilay Yiğit geride kalan çalışmalar, C Grubu’nda verecekleri mücadele ile ilgili beklentiler ve takımın durumu hakkında açıklamalar yaptılar. Eleme grubundan çıkacaklarına yürekten inandıklarını dile getiren milli oyuncularımız, tek yumruk halinde hedeflerine ulaşacaklarını ifade ettiler.

Başarılı oyuncu Esmeral Tunçluer, “Hazırlıklarımız üç etaptan oluştu. Sırbistan’daki ilk etapta biz tecrübeli oyuncular yoktuk, turnuvada genç arkadaşlarımız mücadele etti. Biz takıma İtalya kampıyla katıldık. Oradaki Cavalase Turnuvası’nın çok verimli geçtiğini düşünüyorum. Genç arkadaşlarımızı tanıma ve takımın kaynaşması açısından güzeldi. Daha sonra Konya’da düzenlenen Zafer Kupası’nda yer aldık. Genel anlamda iyi bir hazırlık dönemi geçirdiğimizi düşünüyorum. Tüm eksiklerimizi giderdik. Artık tamamen elemelere konsantre olmuş durumdayız. Umarım Konya halkı da bizi yalnız bırakmaz” dedi.

Takımın tecrübeli ismi Nilay Yiğit ise, “Ben de Esmeral’e katılıyorum. Takımda dört tecrübeli oyuncu kaldı ama genç arkadaşlarımız bize ayak uydurmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Biz saha içinde onlara yardım edip destek veriyoruz. Dolayısıyla onlar da hiçbir problem yaşamadıklarını ve takımda yabancılık çekmediklerini dile getiriyorlar. İyi bir arkadaşlık ortamımız var. Aradaki yaş farklarına rağmen tek yumruk olmayı bildik. A Milli Kadın Basketbol takımı bugün grup eleme maçında deplasmanda Finlandiya ile karşılaşacak.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.