Konyaspor'u zorlu iki maç bekliyor 

Konyaspor'u zorlu iki maç bekliyor 

Kasımpaşa beraberliğiyle galibiyet hasreti 4 maça çıkan arabam.com Konyaspor Dünya Kupası arası öncesi iki zorlu deplasmana çıkacak.

Kasımpaşa beraberliğiyle galibiyet hasreti 4 maça çıkan arabam.com Konyaspor Dünya Kupası arası öncesi iki zorlu deplasmana çıkacak. Yeşil-beyazlı ekip bu zorlu deplasmanlardan 6 puan çıkartarak yeniden eski günlerine dönmenin hesaplarını yapıyor  

Süper Lig'de üst sıralarda yer almak isteyen Konyaspor, evinde Kasımpaşa'yla berabere kalarak bir puan kaybı daha yaşadı. Son 4 maçtır galibiyete hasret kalan yeşil-beyazlılar, tekrar çıkışa geçmek için Dünya Kupası arasına kadar kalan 2 maçta mutlak galibiyet hedefliyor. Üst üste Trabzonspor ve Kayseri deplasmanlarına çıkacak olan Anadolu Kartalı'nda İlhan Palut, takımına çok güveniyor.

Üst üste 2 beraberlik alan Konya ekibinde Palut, Kasımpaşa maçı sonrası motivasyon olarak düşüşteki futbolcularına iki gün izin verdi. Yeşil-beyazlılar, Trabzonspor maçı hazırlıklarına bugün başlayacak. Başarılı çalıştırıcı, iki deplasmandan 6 puanla dönmek istediklerini, Dünya Kupası arasına güçlü şekilde girip, dönüşünde de bu formlarıyla rakiplerine korku salacaklarını söyledi.

SPOR SERVİSİ 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.