KonyasporunManisaspor sınavı

KonyasporunManisaspor sınavı

Konyaspor, bugün Manisasporu ağırlayacak.

Ligde kalma umutlarını, zor olmasına karşın son 7 haftaya taşıyan Kartallar, Manisaspor’u yenerek 12 haftadır süren galibiyet hasretini dindirmeyi amaçlıyor. Yeşil-beyazlı takımda, bugünkü maç öncesi 4, Manisaspor’da ise 3 eksik var.   Konyaspor ile Manisaspor arasında yapılacak ve saat 16.00’da başlayacak maç TV’den naklen yayınlanacak. Karşılaşmayı, İstanbul bölgesi hakemi Fırat Aydınus yönetecek. Aydınus'un yardımcılıklarını Serkan Ok ve Aleks Taşçıoğlu yaparken, maçın dördüncü hakemi Erdem İden.
Konyaspor’da, Manisaspor maçının hazırlıkları 3 puan parolasıyla yapıldı. Önceki akşam yapılan taktik ağırlıklı antrenmanda Erdinç, Veli ve Mehmet Batdal takımdan ayrı olarak çalıştı. Taktik çalışmada forma giyen Mahamoudou Kere ile Muamer Salibasic yaşadıkları sakatlıklar nedeniyle antrenmanı bırakmak zorunda kaldılar. Dün da saat 16.00’da basına kapalı olarak taktik çalışan Kartallar, akşam da tesislerde kampa girdiler.
Konyaspor’da, sarı kart cezalısı Adnan, Hakan ve Kamil Zayatte ile birlikte sakat olan Mehmet Batdal, Erdinç. Veli, Murat Tosun ile önceki gün antrenmanda sakatlanan Kere forma giyemeyecek. Manisaspor’da ise 3 eksik var. Kırmızı kart cezalısı Murat Erdoğan ve sarı kart cezalısı Yiğit Gökoğlan ve Bekir Konyaspor’a karşı oynayamayacak. Yeşil-beyazlılar, bugünkü maça muhtemelen şu 11 ile çıkacaklar. Pawelek- Serkan, Mehmet Sedef (Selim), Perez, Abbas- Gökhan, Musa, Ertuğrul, Ali Dere- Robak, Peter.
Konyaspor-Manisaspor maçının biletleri bugün de stad gişelerinden satılacak. Bilindiği gibi yönetim kurulunca alınan kararla bilet ücretleri; eski yeşil, yeni yeşil ve maraton tribünleri  5 TL, kale arkası tribünler 2 TL ve kapalı tribün bilet ücretleri de 30 TL olarak açıklanmıştı. 
TFF Merkez Hakem Kurulu tarafından Konyaspor’un Manisaspor ile oynayacağı 28.hafta maçında görevlendirilen İstanbul Bölgesi FİFA kokartlı hakemlerden Fırat Aydınus, temsilcimizin daha önce Spor Toto Süper Lig, Bank Asya 1.Lig Yükselme Grubu ve Türkiye Kupası olmak üzere 14 maçında görev yaptı. Fırat Aydınus, son olarak 2010-2011 sezonunun 10.haftasında iç sahada oynanan ve 2-1 yeşil-beyazlı ekibin yenilgisiyle sona eren Trabzonspor maçında düdük çaldı. Konyaspor-Manisaspor Spor Toto Süper Lig 28.hafta maçında Fırat Aydınus'un yardımcılıklarını İstanbul'dan Serkan Ok ve Alkes Taşçıoğlu yaparken, maçın dördüncü hakemi yine İstanbul'dan Erdem İren.
Konyaspor ile Manisaspor ise, bugün 8. kez karşı karşıya gelecek. Ligin ilk yarısında Manisa’da yapılan maçı Konyaspor, genç yıldızı Ali Dere’nin sona dakikalarda attığı şık golle 1-0 kazanmıştı. Bu da Konyaspor’un, Eskişehirspor maçından sonra ligdeki ikinci galibiyeti olmuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.