Konyaspor’un deplasman karnesi 

Konyaspor’un deplasman karnesi 

Arabam.com Konyaspor’un geride kalan 14 haftalık performansında dış saha karnesi dikkat çekti. Yeşil-beyazlı ekip dış sahada oynadığı 8 maçta 3 galibiyet 4 beraberlik 1 yenilgi aldı. Bu maçlarda 12 gol atan Konyaspor kalesinde ise 7 goldeplasman karnesi 

Arabam.com Konyaspor’un geride kalan 14 haftalık performansında dış saha karnesi dikkat çekti. Yeşil-beyazlı ekip dış sahada oynadığı 8 maçta 3 galibiyet 4 beraberlik 1 yenilgi aldı. Bu maçlarda 12 gol atan Konyaspor kalesinde ise 7 gol gördü.

Süper Lig'in 14. haftasında Kayserispor’a konuk olan ve sahadan 2-1’lik skorla galip ayrılan arabam.com Konyaspor, deplasmanda yenilmezlik serisini 4 maça çıkarttı. 

Yeşil-beyazlı ekip son deplasman yenilgisini ligin 7. haftasında 16 Eylül 2022’de Galatasaray maçında 2-1’lik sonuçla yaşamıştı. Konyaspor bu maçın ardından daha sonra çıktığı 4 dış saha maçında 1 galibiyet, 3 beraberlik aldı. Söz konusu bu süreçte Antalyaspor ve Adana Demirspor ile 1-1 berabere kalan Palut’un ekibi, Trabzonspor ile de 2-2 berabere kaldıktan sonra Kayserispor’u da 2-1’lik skorla devirmeyi başardı.

EN FAZLA PUAN TOPLAYAN İKİNCİ TAKIM 

arabam.com Konyaspor, 14 hafta sonunda deplasmanda en çok puan toplayan 2 takımdan biri oldu.

14.hafta maçına son haftaların formda takımı Kayserispor’a konuk olan ve sahadan 2-1’lik skorla galip ayrılan yeşil-beyazlılar, topladığı 13 puanla, 19 takımın yer aldığı ligde dış sahada 17 puan toplayan Galatasaray’ın ardından kendisi gibi aynı puanı toplayan Adana Demirspor ile  ikinci sırayı paylaştı.

Anadolu Kartalı, deplasmanda oynadığı 8 maçta 3 galibiyet alırken, 4 beraberlik ve 1 yenilgi ile sahadan ayrıldı.

Konyaspor, rakip sahada söz konusu 8 maçlık süreçte İstanbulspor’u 4 golle geçerken, Giresunspor’u da tek golle devirdi. Ankaragücü ile golsüz berabere kalan Konyaspor, Antalyaspor ve Adana Demirspoor ile de 1-1 berabere kaldı.

Palut’un öğrencileri Trabzonspor ile 2-2 berabere kaldıktan sonra son olarak Kayserispor’u 2 golle geçmeyi başardı. Yeşil-beyazlı ekip, tek yenilgisini ise 7.haftada Galatasaray karşısında 2-1’lik skorla aldı.

SPOR SERVİSİ 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.