Konyaspor’un yeni sponsoru  resmen TÜMOSAN oldu

Konyaspor’un yeni sponsoru resmen TÜMOSAN oldu

Konyaspor, TÜMOSAN ile 1 yıllık isim ve forma göğüs sponsorluğu anlaşması imzaladı.Yeşil-beyazlı ekip, sponsorluktan 42 milyon TL kazanacak. Sözleşmede ayrıca +2 opsiyon bulunuyor.

Konya Büyükşehir Stadı basın toplantı odasında yapılan imza törenine Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen ile TÜMOSAN Genel Müdürü Halim Tosuriun yanı sıra yeşil-beyazb yöneticiler ve firma yetkilileri de katıldı.

2023-2024 sezonunda Anadolu Kanalı, TÜMOSAN KonyaspolachyLa Süper Ligde mücadele edecek Ayrıca formaların göğsünde TÜMOSAN ismi ve logosu yer alacak Konyaspor, sponsoduktan 42 milyon TL + KW kazanacak Sözleşmede ayrıca +2 yıl opsiyon yer alıyor.

KONYA’NIN GÜÇLERİ AYNI ÇATI ALTINDA BULUŞTU

Bu iki önemli gücün birleşiminden memnuniyet duyduğunu belirten TÜMOSAN Genel Müdürü Halim Tosun Konya Stadı’nda düzenlenen basın toplantısında; “TÜMOSAN Konya’yı kendine merkez edinmiş, 1976 yılında kurulan bir şirket. 2004 yılından bu yana Albayrak Grubu bünyesinde üretimlerine devam ediyor. Özellikle traktör pazarında Türkiye'de ikinci konumda olduğumuzu belirtmek isterim. Paydaşlarımız bizi “Türk Boğası” olarak adlandırıyor. Konyasporumuz da “Anadolu Kartalı” olarak biliniyor. Türk Boğası ve Anadolu Kartalı'nın yapmış olduğu bu iş birliğinin 2023- 2024 ligi sezonunda, yeşil beyaz takımımız için bir güç oluşturacağını düşünüyoruz. Konyasporumuz, aynı zamanda Anadolu takımı ruhunu taşıyan bir takım. Biz de bu ruha ortak olmayı Albayrak Ailesi olarak önemsiyoruz. Konyaspor’a güç katmaktan mutlu ve gururluyuz. 2023-2024 yılında Konyasporumuza başarılar diliyoruz.” dedi.

KONYASPOR YENİ SEZONDA ÇOK DAHA GÜÇLÜ OLACAK

Geçtiğimiz iki sezonda da Süper Lig’de ilk onda kendine yer bulan Konyaspor, 2021-2022 sezonunu üçüncü tamamlayarak zirveye çok yakın olduğunun sinyallerini vermişti. Bu sezon için de aynı takım ruhu, yüksek heyecan ve azimle yoluna devam edeceklerini vurgulayan Konyaspor Kulüp Başkanı Fatih Özgökçen “TÜMOSAN bizim küçüklüğümüzden bu yana ismini duyduğumuz, alanında temayüz etmiş, motor dendiğinde akla ilk gelen firma. Aynı zamanda birçok sektörde güzel hizmetleriyle Konyamıza istihdam sağlıyor. Beraber çok büyük başarılara imza atacağımızdan hiçbir şüphemiz yok. İmza törenimizin hayırlara vesile olmasını ve Konya şehrimize katkı sağlamasını temenni ediyorum. Albayrak Grubu Ailesi’ne en kalbi şükranlarımı sunuyorum. İnşallah grup olarak çok daha iyi işlere imza atacaklardır. Bu başarılarda Konyaspor’un da bir nebze katkısı olursa bizler de çok mutlu olacağız.” dedi.

TÜMOSAN VE KONYASPOR GÜÇLÜ BAĞLARIYLA BAŞARILARINI İNŞA EDECEK

Güçlü duruşları ve her geçen artan azimle yola devam ettiklerini dile getiren TÜMOSAN Genel Müdürü Halim Tosun “ Rekabeti önce kendi sınırları aşmak ve kendi gücünün ötesine geçmek olarak vurgulamaktan yanayız. TÜMOSAN yükselen değerini ve başarılarını bu çalışma ruhuna borçludur. Bu nedenle aynı azmi ve aynı takım ruhunu görebildiğimiz Konyaspor’la yan yana olmaktan gurur duyuyoruz.” dedi.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum