Konyaspor’un  ‘Umut’u tükendi

Konyaspor’un ‘Umut’u tükendi

Tümosan Konyaspor’un sezon başında Fenerbahçe’den büyük beklentiler içinde transfer ettiği Umut Nayir gol suskunluğu yaşarken son hafta ise sakatlık problemi ndeniyle beşiktaşa karşı forma giyemedi

Tümosan Konyaspor’un büyük umutlarla transfer ettiği golcü oyuncu Umut Nayir 7 haftadır gol atma başarısı gösteremedi. Lige Kasımpaşa karşısında attığı golle başlayan tecrübeli oyuncu bu maçın ardından takımına gol ve asist katkısı veremedi.

Konyaspor’un milli golcüsü Umut Nayir, Süper Lig’de adeta golü unuttu.

Yeşil-beyazlı ekibin 31 yaşındaki hücum oyuncusu son 7 karşılaşmada gol atma başarısı gösteremedi.

En son yeşil-beyazlı takımın 3-2 galip geldiği ligin ilk haftasındaki Kasımpaşa maçında rakip fileleri havalandıran Umut, o karşılaşmanın ardından oynanan Galatasaray, Bodrum FK, Kayserispor, Samsunspor, Sivasspor, Trabzonspor ve son olarak Eyüpspor müsabakalarında rakip ağları havalandıramadı. Tecrübeli golcü, söz konusu maçlarda asist yapma başarısı da gösteremedi.

Öte yandan Teknik direktör Ali Çamdalı’nın milli arada tecrübeli oyuncu ile yakından ilgilendiği öğrenildi.

SON MAÇTA KADRODAN ÇIKARTILDI

Suskun golcü Umut Nayir Beşiktaş maçı öncesinde ise yaşadığı sakatlık nedeniyle Konyaspor’un maç kadrosundan çıkartıldı. Yeşil-beyazlı ekip oyuncunun antrenmanda sakatlığını duyurdu. Oyuncu ile ilgili yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Futbolcumuz Mehmet Umut Nayir, sağ uyluk biseps femoris kası proksimal kas tendon bileşkesinde zorlanma ve ödem; Futbolcumuz Filip Damjanovic ise sağ uyluk biseps femoris kası distal kas tendon bileşkesinde zorlanma ve ödem nedeniyle tedavilerine devam edilmektedir. Her iki futbolcumuz, Beşiktaş maçı kadrosunda yer almamaktadır.

SPOR SERVİSİ

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.