Konyaspor'un transferi Isaac Kiese Thelin kimdir?

Konyaspor'un transferi Isaac Kiese Thelin kimdir?

24 haziran 1992 yılında doğan Isaac Kiese Thelin Profesyonel kariyerine 2009 yılında Karlslunds IF kulübünde başladı.

24 haziran 1992 yılında doğan Isaac Kiese Thelin 
Profesyonel kariyerine 2009 yılında Karlslunds IF kulübünde başladı. Daha sonra sırasıyla IFK Norrköping, Malmö FF, Bordeaux, Anderlecht, Waasland-Beveren ve Kasımpaşa  kulüplerinde oynadı. Malmö’de yıldızı parlayan Thelin Bordeaux’a transfer oldu
Golcü futbolunun Bordeaux’daki kariyer çizgisi, beklendiği gibi görkemli olmadı. Anderlecht ve Leverkusen maceraları da yaşayan Thelin, Waasland-Beveren’de çok başarılı bir grafik çizmiş, 2020 yılında yeniden Malmö’ye dönmüştü. Malmö’deki 2. döneminde 25 maça çıkan ve 18 kez tabelayı değiştiren Thelin, Ocak aynda kiralık olarak Kasımpaşa kadrosuna katıldı.
Başarılı oyuncu Kasımpaşa forması ile 21 maça çıkarken 9 gol atıp 2 asistlik katkı sağladı bin 718 dakika sahada kalan Thelin Türkiye Kupasında ise bir maçta 69 dakika sahada kaldı. Bu sezon Anderlecht ile 8 maça çıkan tecrübeli futbolcu 8 maça çıkarak 1 gol kaydetti. 
YENİ ZLATAN OLARAK NİTELENDİRİLİYOR 
2015 yazında Isaac Thelin, isminin Türk takımlarıyla anıldığı dönemde “Yeni Zlatan” olarak lanse edilmişti. İsveç’in yerel medya organları da, çeşitli haberlerle Zlatan’dan sonra boşluğu Isaac Thelin’in dolduracağını ifade etti.
SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum