Konyaspor'un son Bosnalısı da veda etti

Konyaspor'un son Bosnalısı da veda etti

TÜMOSAN Konyaspor, 34 yaşındaki file bekçisi İbrahim Sehic ile yolların ayrıldığını duyurdu

Bir zamanlar neredeyse Bosna Hersek milli takımı havasında olan Konyaspor’da artık Bosnalı oyuncu kalmadı. 4-5 sezon öncesine kadar bünyesinde 6’ya yakın Bosna Hersekli oyuncu bulunduran yeşil-beyazlı ekibin son Boşnak oyuncusu İbrahim Sehic de takımdan ayrıldı.

img-0088.jpg

Amir Hadziahmetovic ile başlayan Bosna Hersek rüzgarı Deni Milosevic, Riad Bajic, Marin Anicic, Amar Rahmanovic İbrahim Sehic ile devam eden Bosna Hersek hegemonyası artık sona erdi. Konyaspor’un son Bosnalı oyuncusu da yeşil-beyazlı formaya veda etti.

img-0090.jpg

TÜMOSAN Konyaspor, 34 yaşındaki file bekçisi İbrahim Sehic ile yolların ayrıldığını duyurdu. 2020 yılında Erzurumspor’dan Konyaspor’a gelen başarılı kaleci Sehic 3 yılın ardından Konyaspor’a veda etti.

Konyaspor taraftarı tarafından çok sevilen Bosnalı oyuncunun ayrılması ile beraber Konyaspor son Bosnalı oyuncusuna veda etti. Yeşil Beyazlı ekipte gösterdiği performans ile büyük övgü toplayan sehic gecçen sezon Süper Lig’in en çok kurtarış yapan kalecisi olarak taraftarın gönlünde taht kurdu.

img-1166.jpg

Yeşil-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, “YOLUN AÇIK OLSUN KAPTAN! Kulübümüz ile Suudi Arabistan ekibi Al-Khaleej, oyuncumuz Ibrahim Sehic’in transferi konusunda anlaşmaya varmıştır.

Konyaspor’umuzun üç sezon başarıyla kalesini koruyan ve takım kaptanlığımızı yapan Sehic’e kulübümüze verdiği emeklerden dolayı teşekkür eder, kariyerinde başarılar dileriz.”ifadeleri kullanıldı.

img-0115.jpg

3 sezon boyunca Konyaspor’da forma giyen Boşnak eldiven, 99 karşılaşmaya çıktı.

img-1164.jpg

KONYASPOR BOSNA HERSEK’İ SEVİYOR

Konyaspor’un tarihi boyunca yaptığı transferlere bakıldığı zaman yeşil-beyazlı ekibin Bosna Hersekli futbolcu tercihinin daha fazla olduğu öne çıkıyor

img-1156.jpg

Konyaspor’un transferlerinde yabancıların ülkelere göre dağılımına bakıldığında 12 oyuncuyla Bosna Hersek ilk sırada yer alıyor. Konyaspor’da forma giyen Boşnak oyuncular şöyle: Amir Hadziahmetovic, Deni Milosevic, Riad Bajic, Marin Anicic, Amar Rahmanovic, İbrahim Sehic, Muamer Salibasic, Elvir Baljic, Almir Memic, Enver Lugusic, Esad Hosic, Suat Karalic.

img-0089.jpg

HABER: SAİT ÇELİK

FOTOĞRAF: SAİT ÇELİK

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum