Konyasporun gençleri nazara geldi

Konyasporun gençleri nazara geldi

TFF TFF A2 Ligi 2. Grupta mücadele eden Konyaspor 26. hafta maçında sahasında Samsunspor ile karşı karşıya geldi

Ligde başarılı sonuçlar alan yeşil-beyazlı ekip rakibine 1-0 yenildi. Haftaya 47 puan ve averajla 3.sırada giren Konyaspor bu maçtan eli boş ayrıldı. Ligde oynadığı futbolla ve aldığı başarılı sonuçlarla Konya’nın gururu olan A2 takım 4 haftalık galibiyet serisini bu karşılaşmada sonlandırdı. Yeşil-beyazlı ekibin Samsunspor karşısında aldığı bu mağlubiyetle yenilgi sayısı 5’e yükseldi.  Konyaspor bu yenilgilerin ikisini sahasında aldı. Geçtiğimiz hafta Samsunspor’a 1-0 yenilen Konyaspor sahasındaki ilk yenilgisini sezonun 10. hafta maçında Trabzonspor’a karşı aldı. 
Yeşil-beyazlı ekip bu maçta rakibine 3-2 yenildi. Konyaspor diğer yenilgilerini ise deplasmanda aldı. Yeşil-beyazlı ekip sezonun ilk yenilgisini 3.hafta maçında deplasmanda Adanaspor karşısında aldı. Konyaspor bu maçı 2-1 kaybetti. Gençler sezonun 15. maçında Kayserispor’a karşı deplasmanda 2 yenilgisini aldı. Konyaspor bu maçta rakibine 4-2 kaybetti. Yeşil Beyazlı ekip deplasmandaki son yenilgisini ise Çaykur Rizespor karşısında aldı. Konyaspor bu maçı da 4-1 kaybetti. Yeşil-beyazlı ekip 24 maçta 14 galibiyet 5 beraberlik aldı. Konyaspor bu maçlarda 45 gol atarken kendi kalesinde 28 gol gördü.
Samsunspor karşısında beklemedikleri bir yenilgi aldıklarını ifade eden başarılı teknik adam Salih Eken, “Samsunspor karşısında beklemediğimiz bir yenilgi aldık. Son haftalarda iyi bir çıkış yakalamıştık ve bunu devam ettirmek istiyorduk. Ancak olmadı. Önümüzdeki haftalarda oynayacağımız karışlaşmalardan iyi sonuçlar alarak bu yenilgileri telafi edeceğiz. Hedefimiz ligi en iyi yerde bitirmek” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.