Konyaspor'un dinamosu gollerine devam ediyor

Konyaspor'un dinamosu gollerine devam ediyor

Arabam.com Konyaspor’un çalışkan orta saha oyuncusu Soner Dikmen takımı adına kritik goller atmaya devam ediyor. Dikmen Kayserispor maçında da takımına beraberliği getiren golü kaydetti

Arabam.com Konyaspor’da Soner Dikmen gollerine devam ediyor. Yeşil-beyazlı ekipte sezonun ilk devresinde performansıyla eleştirilen ve bazı maçlarda taraftarın da tepkisini çeken Soner Dikmen, son haftalara damga vuruyor. Soner, Süper Lig’de oynanan son 2 maçta da gol atarak takımının aldığı 4 puanda önemli rol oynadı.

345456825-556488536638666-1687492753191824663-n-001.jpg

Stanojevic ile birlikte formu yükselen deneyimli orta saha oyuncusu, ilk golünü iç sahada 2-1 kazanılan lider Galatasaray karşısında atmış, daha sonra deplasmanda oynanan ve 2-2 biten Ümraniyespor maçının son anlarında da fileleri havalandırmıştı. Trabzonspor maçında takımına galibiyeti getiren golü kaydeden 29 yaşındaki futbolcu, Kayserispor karşısında attığı golle de bu sezonki gol sayısını 4’e çıkardı. Bu aynı zamanda Soner’in Süper Lig’de en çok gol attığı sezon olarak da göze çarpıyor. Soner Dikmen, geçen sezon Konyaspor'da 3 gol atmıştı. Teknik direktör Aleksandar Stanojevi de öğrencisini performansından ötürü tebrik ederek, "Soner serbest oynuyor, ceza sahasına rahatlıkla girip skora katkı sağlayabiliyor. Bütün enerjisini sergiliyor" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.