Konyaspor'un Beşir'e tepkisi sert!

Konyaspor'un Beşir'e tepkisi sert!

Konyaspor, yönetiminin geçen haftalarda büyük oranda anlaşma sağladığı ve bir miktar da ücret ödendikten sonra takımla birlikte antrenmanlara çıkan Mısırlı stoper Beşir'i almaktan vazgeçtiği bildirildi.

Genel Menajer Nuri Mehtap, "Beşir'e harçlık mahiyetinde ücret ödedik ve takımla beraber çalışmalara başladı. Ara transfer döneminde sözleşmemizi imzalayacaktık ama kendisi gitmiş başka kulüplerle görüşmüş. Bu zihniyetteki bir futbolcuyu almayız. Ödememizi geri verecek ve gidecek." dedi. Öte yandan takımın haftasonunda kendi evinde oynayacağı Bursaspor karşılaşmasının hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürdüğü kaydedildi.

Turkcell Süper Lig'in yeni sezonuna 15 transferle başlayan ancak, oynanan karşılaşmalarda beklentileri karşılayamayan Konyaspor, Mısırlı Beşir El Tabei ile ara transfer döneminde sözleşme imzalama kararı almıştı. Takım ile beraber antrenmanlara da katılan Beşir'in Bursaspor ile görüşmeye gittiğini haber alan Konyaspor yönetimi, tecrübeli stoperi almaktan vazgeçtiğini duyurdu. Konuyla ilgili açıklama yapan Konyaspor Genel Menajeri Nuri Mehtap, "Beşir'in gidip başka bir kulüple görüşmesine anlam veremiyoruz. Kendisi ile görüşmemizi yaptık, harçlık mahiyetinde ödeme yaptık. Takım ile beraber antrenmanlara katıldı. Fakat nasıl bir anlayışa sahipse, biz sözleşme imzalamak için ara transfer dönemini beklerken Beşir gidip başka kulüplerle görüşme yapıyor. Biz böyle bir anlayış ve fikri kabul etmiyoruz. Beşir, kendisine yaptığımız ödemeyi bize geri verecek ve yollarımızı kavuşmadan ayıracağız. Konyaspor olarak Beşir'i takımızın renklerine bağlamaktan vazgeçtik." dedi.
SYLLA İÇİN TEŞEBBÜSÜMÜZ YOK
Sivasspor'un başarılı oyuncusu Kanfori Sylla'nın Konyaspor'a istenildiği yolundaki haberlere açıklık getiren Mehtap, "Sylla'nın Sivasspor ile mukavelesinin sona erdiğini ve boşa çıktığını duyduk. Sivasspor bırakıyorsa biz alalım diye bir konuşma yaptık. Hatta bunun için de başkanımızdan boşa çıkıp çıkmadığını sormasını istedik. Başkanımız da Mecnun Odyakmaz ile bu konuyu görüşmüştür. Fakat gelinen noktada Sylla'nın mukavelesinin devam ettiğini öğrendik. Mukaveleli bir futbolcuyu transfer etmek için hiçbir teşebbüsümüz olmadı. Sylla'yı hiç kimseden istemedik. Zaten böyle bir durum da Konyaspor'a yakışmaz." dedi.
FERDİ VE CANER TRANSFERİ BALON
Takımın genç isimlerinden Ferdi Başoda ve Caner Altın'ın Konya Şekerspor'a transfer edileceği yolundaki iddiaları yanıtlayan Nuri Mehtap, "Ferdi de, Caner de bizim oyuncumuz. Henüz gidecek ve kalacaklar ile ilgili bir net değerlendirme yapmadık. Bu tür iddialar takıma zarar verir. Böyle bir olay söz konusu değil. Ferdi ve Caner'in Şekerspor'a transfer edileceği yolundaki iddiaların tamamı balondur." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum