Konyasporlu Umut Nayir  A Milli takımda bir ilk yaşadı

Konyasporlu Umut Nayir A Milli takımda bir ilk yaşadı

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup 2. hafta maçında İzlanda'yı 3-1 mağlup eden Türkiye, gruptaki ilk galibiyetini aldı

Konyasporlu santrfor Umut Nayir karşılaşmaya ilk 11’de başladı ve 80 dakika sahada kaldı. Tecrübeli futbolcu bu maçta takımının attığı ilk golün asistini yaptı.
Karşılaşmanın 2. dakikasında ay-yıldızlı ekip öne geçti. Umut Nayir'in pasıyla penaltı noktası yakınında topla buluşan Kerem, döndükten sonra yaptığı vuruşla meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu: 1-0.
Vincenzo Montella döneminde ilk 11'de ilk kez şans bulan Umut Nayir ve Eren Elmalı müsabakayı birer asistle tamamladı. Arda Güler de son golün asistini yaptı.
Montella, İzlanda maçının ardından yaptığı açıklamada, Umut Nayir’in performansındanh memnun kaldığını söyledi. İtalyan teknik adam, "Bugün herkes çok iyi oynadı. 25-30. dakikalar arasında biraz yavaşladık, o anlarda iz bırakmamız gerekiyor. Eren’i benimle ilk kez gördünüz, çok iyi performans sergiledi. Sağ ve sol kanatlarımız da harika iş çıkardı. Umut çok iyi performans verdi. Gerçekten iyi bir performans gösterdi. Katkısı önemliydi.Ama sonradan oyuna giren oyuncular, gösterdikleri takım ruhu çok önemli bir detay. Kaan, egosuz bir şekilde son dakikalarda girdi ve çok önemli destek verdi. Bu takım ruhuna sahip olduğumuz sürece çok güzel sonuçlar almaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı
SPOR SERVİSİ

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.