Konyasporlu oyuncuya çizgi film karakteri benzetmesi

Konyasporlu oyuncuya çizgi film karakteri benzetmesi

Konyaspor’un kanat oyuncusu Konrad Michalak Hatayspor maçında tüm futbolseverlerin hayranlıkla izlediği bir harekete imza attı.

Konyaspor’un kanat oyuncusu Konrad Michalak Hatayspor maçında tüm futbolseverlerin hayranlıkla izlediği bir harekete imza attı. Polonyalı futbolcu hız yeteneğini deplasmanda oynanan zorlu maçta da gösterdi.  24 yaşındaki genç oyuncu kendi yarısı sahasından aldığı topla sağ kanattan müthiş bir koşu yaptı. Rakip savunma oyuncusu Burak  Michalak önüne geçerek avantaj sağlamaya çalışsa da başarılı  futbolcu hızıyla geriden gelerek topu son çizgiye taşıdı ve boş pozisyondaki Cikalleshi’ye ortaladı ancak golcü oyuncu kötü bir kafa vuruşu ile topu auta gönderdi. 
Genç futbolcu 90+2’de Abdülkerim’in derin pasına yine iyi hareketlenerek hızını kullandı ve topu ceza sahasına taşıyarak boş pozisyondaki Ahmed Hassan’a 3. golün asistini yaptı. 
KONYASPOR’DAN ROAD RUNNER BENZETMESİ 
Hızıyla maça vuran Konrad Michalak Konyaspor’un sosyal medya yöneticisi tarafından çizgi film karakteri Road Runner benzetmesi yapıldı.  Yeşil-beyazlı kulübün sosyal medya hesabından başarılı oyuncunun maçtaki görüntüsü alıntılanarak  Road Runner açıklamasıyla paylaşım yapıldı.  
Road Runner: Hızıyla bilinen guguk kuşu görünümlü bir çizgi film karakteri 
SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.