Konyasporlu oyuncu takımdan ayrılma kararı aldı

Konyasporlu oyuncu takımdan ayrılma kararı aldı

Konyaspor'un Boşnak orta saha oyuncusu Amar Rahmanovic, takımdan ayrılıyor.

Konyaspor'un Boşnak orta saha oyuncusu Amar Rahmanovic, takımdan ayrılıyor.

Arabam.com Konyaspor'un  transfer teklifleri alan Boşnak orta saha oyuncusu Amar Rahmanovic, takımdan ayrılmak istiyor.  Yurt dışından transfer teklifleri alan Boşnak oyuncunun Konyaspor'dan ayrılmak istediğini yönetime bildirdiği öğrenilirken, yönetim teklifleri değerlendirmeye aldı.

2023'e kadar sözleşmesi bulunan oyuncunun transferi gerçekleştiği takdirde Konyaspor bonservis bedelini kasasına koyacak.

Arabam.Com Konyaspor’un 28 yaşındaki orta saha oyuncusu Amar Rahmanovic için Avrupa kulüpleri nabız yokluyor. Boşnak futbolcu için yeşil-beyazlı yönetime resmî teklif gelirken verilen teklifin Konyaspor’u tatmin etmediği ancak görüşmelerin devam ettiği belirtildi. Yeşil-beyazlı ekibin 2020-2021 sezonu devre arası transfer döneminde kadrosuna dahil ettiği 1.91 boyundaki dev orta saha oyuncusu için yurt dışından bir takımın Konyaspor’un kapısını çaldığı ve oyuncuyu kadrosuna katmak istediği öğrenildi. 

59 MAÇTA 8 GOLLÜK PERFORMANS SERGİLEDİ

Konyaspor yönetimi,  28 yaşındaki oyuncu için resmi teklifin geldiğini doğrularken görüşmelerin devam ettiğini belirtti. Her iki takımda ortak yolu bulması durumunda Konyaspor’da Rahmanovic dönemi sona erecek. Yeşil-beyazlı forma ile 59 maça çıkan ama Rahmanovic, 8 gollük performans sergiledi.

SPOR SERVİSİ 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum