Konyasporlu Adil Demirbağ’dan küfürler için suç duyurusu

Konyasporlu Adil Demirbağ’dan küfürler için suç duyurusu

Süper Lig’in 4.haftasında Konyaspor’un Fenerbahçe’yi 2-1 mağlup ettiği maçta ikinci sarıdan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bırakan Adil Demirbağ, Konyaspor camiasından özür dilerken, ailesi hakkında yapılan küfürlü mesajlar hakkında adli işlem başl

Süper Lig’in 4.haftasında Konyaspor’un Fenerbahçe’yi 2-1 mağlup ettiği maçta ikinci sarıdan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bırakan Adil Demirbağ, Konyaspor camiasından özür dilerken, ailesi hakkında yapılan küfürlü mesajlar hakkında adli işlem başlatıldığını ifade etti.

Konyaspor’un tecrübeli stoperi Adil Demirbağ, sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

“ASLA ÖDÜN VERMEDİM VE ASLA DA ÖDÜN VERMEYECEĞİM”

Fenerbahçe maçında galibiyet hırsıyla gördüğü ikinci sarı kart ile oyundan atılıp takım arkadaşlarını yalnız bıraktığı için çok üzgün olduğunu belirten Adil, “Buna rağmen galibiyeti alan ve gol yememezlik serimizi bir maç daha uzatan takımımızı ve teknik ekibimizi tebrik ediyorum.

Maç esnasında ikili mücadelede FIFA Oyun Kurallan çerçevesinde hassas bölge olarak tanımlanan bölgeme ve yine hassas bölge olarak tanımlanan yüzüme aldığım darbelerle yere düştüm. Ben yıllardır profesyonel futbolcuyum, profesyonelliğimden asla ödün vermedim ve asla da ödün vermeyeceğim” dedi.

“BU OLAY DİĞERLERİ GİBİ GELİP GEÇECEK KADAR BASİT DEĞİLDİR”

Dün sosyal medya üzerinden kendisi ve ailesi hakkında yapılan ağır hakaret ve küfürlerin yanı sıra tehditler aldığını da vurgulaya Demirbağ, “Başta kıymetli annem ve kıymetli eşime varana kadar edilen küfürlere, hakaretlere ve tehditlere karşı da susacak, tepkisiz kalacak değilim. Yıllardır oynadığımız futbol zemininde çokça küfür yemişizdir fakat kamuoyu da takdir eder ki bu olay diğerleri gibi gelip geçecek kadar basit değildir.

Söz konusu hakaret, küfür ve tehdit mesajları hakkında adli işlemlerin başlatılmış olduğunu duyurmak isterim. Öte yandan haddini aşan bu paylaşımlara karşı bana desteklerini esirgemeyen başta Büyük Konyaspor ve diğer tüm takım taraftarlarına teşekkür ederim" İfadelerini kullandı. 

SPOR SERVİSİ 


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum