Konyaspor’dan mobil uygulama

Konyaspor’dan mobil uygulama

Konyaspor Kulübü’nün taraftarları için hazırladığı mobil uygulama hizmete sunuldu. Yeşil-beyazlı kulübün uygulamasında Konyaspor’a ait tüm bilgiler içerikler bulunurken taraftarlar KonyaStore’ye de bu uygulamadan bağlanabilecek

Konyaspor Kulübü hizmete başlayan mobil uygulama ile ilgili olarak internet sitesinden yaptığı açıklama ile taraftarlarını bilgilendirdi. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Bu uygulamayla taraftarlarımız kulübümüze ait tüm bilgilere ve içeriklere en kolay yoldan ulaşma imkânına sahip olacak.

Takımımızla ilgili haberler, güncel fikstür, puan durumu, yönetim, teknik ekip, futbolcuların listesini görebilecek olan taraftarlarımız aynı zamanda KonyaStore servislerine bağlanıp Mobil uygulama üzerinden Store ürünlerinden alışveriş yapabilecek.

Taraftarlarımız ayrıca iç sahada oynadığımız maçlar öncesinde satışa sunduğumuz Hatıra Biletleri MOBİL uygulamamızı kullanarak satın alabilecek.

Sadakat kulübünün uygulamanın içine ilave edilmesi ile birlikte çapraz pazarlama kampanyaları hayata geçecek ve kulübümüz böylelikle ilave gelir elde etmeye başlayacak.

Taraftarlarımız uygulamayla birlikte maçlarda öne çıkan futbolcularımızın formalarının satışa sunulduğu AÇIK ARTIRMA’ya katılabilecek. Takımımızın maçlarını izleyebilmek için uygun fiyat ve kampanyalarla DİGİTÜRK’e ve taraftarımızın yoğun ilgili gösterdiği KONYASPORCELL, KONYASPOR KASKO, KONYASPOR TRAFİK SİGORTASI’na yine aynı uygulamayı kullanarak başvuru yapabilecek.

Bununla birlikte uygulamadaki yakıt al sekmesinden araçtan inmeden KADOİL, LUKOİL, BPET’in 500’e yakın petrol istasyonundan yakıt alabilecek olan kullanıcılar, karşılığında çeşitli indirimler kazanabilecek. Böylelikle hem taraftarımız hem de kulübümüz kazanacak.

Taraftarlarımız uygulamayı App Store, ve Google Play’den indirip kullanmaya başlayabilecek.”

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum