Konyaspor’da mental düşüş 

Konyaspor’da mental düşüş 

Averajla ligin 3. sırasında bulunan arabam.com Konyaspor’un son haftalardaki performansı ve bazı futbolcuların mental düşüşü taraftarların dikkatinden kaçmadı.

Spor Toto Süper Lig'de 9 hafta geride kalırken, 18 puana sahip olan ve zirve yarışı içerisinde bulunan arabam.com Konyaspor’da taraftarlar takımın ve bazı oyuncuların son haftaki performanslarından memnun değil.  Averajla ligin 3. sırasında bulunan arabam.com Konyaspor’un son haftalardaki performansı ve bazı futbolcuların mental düşüşü taraftarların dikkatinden kaçmadı. 
Özellikle orta saha ve hücum bölgesinde forma giyen birçok futbolcu performansları ile taraftarları üzdü. Geçtiğimiz sezonun başarılı orta saha oyuncuları Zymer Bytyqi, Soner Dikmen, Konrad Michalak, yeni transferler Robert Muric, Bruno Paz, Domagoj Pavicic beklentilerin altında kaldı. Taraftarlar bu futbolcuların bir an önce toparlanarak gerçek yetenek ve performanslarını sahaya yansıtmalarını istiyor. 

İLHAN PALUT: DÜŞÜŞTE OLAN OYUNCULARIM VAR 

Arabam.com Konyaspor'da deknik direktör İlhan Palut antalyaspor maçının ardından yaptığı basın toplantısında,  istatistiki manada üstün olmalarına rağmen üretkenlik anlamında zorlandıkları ve bazı oyuncuların mental anlamda düşüş içinde olduğu yönündeki soruya  "Oyunu domine edebiliyoruz. Bu bizim oyun kültürümüzde var ama bazen bunu efektiflikle birleştiremiyoruz. Düşüşte olan oyuncularım var. Bazı mevkilerde istediğim verimi alamıyorum. Bunları daha iyi duruma getirmek benim görevim. Psikolojikse psikolojik destek olarak. Zaten fizikselse antrenmanlar, taktiksel eksiklikleri varsa, konsantrasyon eksiklikleri varsa bunu da ekipçe çalışarak bu oyuncuları daha iyi duruma getirmemiz lazım. Sahadaki yükü paylaşmamız lazım. Bizim takımda bazı oyuncuların üzerine yük fazlasıyla biniyor. Bunu tekrar homojen bir şekilde dağıtmamız lazım. Bazı oyuncularımızda düşüş var. Biz bunları daha iyi duruma getirmek için çalışacağız" cevabını verdi  

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum